Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juškam un Pavlovam zaudējums Tamperes finālā

Juškam un Pavlovam zaudējums Tamperes finālā
Andis Juška un Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Latvijas tenisa duets Andis Juška un Deniss Pavlovs šodien cietuši sakāvi Somijas pilsētā Tamperē notiekošajā "Challenger'' sērijas dubultspēļu turnīra finālā. Zaudēts sacensību otrajam numuram - portugāļiem Souzam un Tavaresam - 6:7(4), 5:7.

Jau ziņojām, ka ar pirmo numuru izliktie Andis Juška un Deniss Pavlovs līdz šim "Tampere Open" dubultspēļu turnīrā bija izcīnījuši trīs uzvaras, tāpēc šodien pārim bija jātiekas ar Portugāles tenisistiem Žo Souzu un Leonardo Tavaresu.

Fināls mūsējiem izvērtās gana spraigs, taču divos līdzīgos setos nācās atzīt portugāļu pārākumu. Vispirms pirmā seta taibreikā mūsējie piekāpās ar 4:7, bet otrā seta galotnē zaudēta sava serve - 5:7. Gala rezultātā Juškam un Pavlovam zaudējums ar 6:7(4), 5:7 un otrā vieta Tamperes turnīrā.

Par iekļūšanu finālā mūsu tenisistu pāris kopā saņems 1500 eiro, kā arī katrs no viņiem tiks pie 48 dubultspēļu ranga punktiem.

Nākamajā nedēļā Pavlovs dosies uz "Future" turnīru Lietuvas galvaspilsētā Viļņā, savukārt Juška, visticamāk, vienu nedēļu izlaidīs, taču tad plāno piedalīties "Challenger'' turnīrā Uzbekistānā.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home