Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Kazijevs un Lībietis tuvu Viļņas vienspēļu pamatturnīram

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kazijevs un Lībietis tuvu Viļņas vienspēļu pamatturnīram
Artūrs Kazijevs un Miķelis Lībietis
Foto: Romualds Vambuts

Šodien Lietuvas galvaspilsētā Viļņā tika dots starts „Future” vienspēļu turnīra kvalifikācijai, kurā plaši tika pārstāvēta arī Latvija. Pirmās divas kvalifikācijas kārtas gan izdevās pārvarēt tikai Miķelim Lībietim un Artūram Kazijevam.

Vēl tikai vakar abi 17 gadus vecie Latvijas tenisisti kļuva par Jūrmalas „Future” dubultspēļu turnīra vicečempioniem, bet šodien jau bija devušies uz Lietuvu, kur kopā ar citiem Latvijas tenisistiem piedalījās Viļņas „Future” turnīra vienspēļu kvalifikācijā.

Kazijevs kvalifikāciju uzsāka ar panākumu pār citu latvieti Haraldu Čapkēviču (6:2, 6:3), bet otrajā kārtā prata uzvarēt beļģi Kornīlu Sandersu – 7:6(7), 6:4. Izšķirošajā mačā Artūra pretinieks būs Īrijas tenisists Tristans Feirons Meihons, kurš vakar mūsu tenisistam sagādāja zaudējumu Jūrmalas dubultspēļu turnīra finālā. Tikmēr Lībietis pirmajā spēlē ar 6:2, 6:0 pieveica mājinieku Jauņu Laurinu, bet otrajā mačā ar 7:5, 6:2 pārspēja zviedru Andersu Lindstromu. Viņa pretinieks izšķirošajā kvalifikācijas spēlē būs Mike Kontinens no Somijas.

Pa vienai uzvarai kvalifikācijā izcīnīja Oskars Vaskis, Rihards Emuliņš un Dāvids Virabjans, tomēr otrajā kārtā viņiem zaudējumi. Jau pirmajā kārtā neveiksmes cieta Krišjānis Stabiņš, Māris Šipkovs, Haralds Čapkēvičs, Kārlis Stonis, Arvis Bērziņš, Pāvels Grigorjevs un Kārlis Jaunromāns.

Vienspēļu turnīru no pamatsacensībām sāks Jānis Mellups, kuram piešķirta wildcard, bet visi dubultspēļu dueti, kas startēs pamatturnīrā vēl nav zināmi.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

  +3 [+] [-]

, 2009-08-01 23:38, pirms 15 gadiem
Uz viļņa Viļņā! Veiksmi rīt džeki!

     [+] [-]

, 2009-08-02 02:51, pirms 15 gadiem
Go vechi! Go Mellups! (rock)