Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ratiņtenisiste Vasaraudze-Gailīte Polijā zaudē gandarījuma turnīra finālā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ratiņtenisiste Vasaraudze-Gailīte Polijā zaudē gandarījuma turnīra finālā
Žanete Vasaraudze-Gailīte. Foto: Jūrmalas dome

LETA. Latvijas ratiņtenisiste Žanete Vasaraudze-Gailīte trešdien Polijā piekāpās Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) sērijas sacensību gandarījuma turnīra finālmačā.

Vispirms pamatturnīrā Vasaraudze-Gailīte, kura ITF rangā ieņem 93.vietu, pirmajā kārtā ar 1-6, 3-6 atzina čehietes Ladislavas Požizkovas (ITF 89.) pārākumu.

Savukārt pēc tam Latvijas ratiņtenisiste startēja gandarījuma turnīrā, kurā pirmajā kārtā jeb pusfinālā ar 2-6, 6-4, 10:6 pārspēja rumānieti Kristīnu Deaku (ITF 129.), bet finālā ar 1-6, 0-6 piekāpās Lielbritānijas pārstāvei Rūbijai Bišopai (ITF 41.).

Latviete pārī ar Požizkovu sacentās arī dubultspēļu turnīrā. Pirmajā kārtā Latvijas un Čehijas duets ar 6-4, 7-6 (7:4) uzvarēja Deaku un polieti Lucinu Metrkeviču, bet otrajā kārtā jeb finālā ar 3-6, 1-6 zaudēja Lielbritānijas pārim Bišopa/Ebija Breikvela.

Izmantotie resursi:
LETA