Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova svarīgu nedēļu Monterejā sāks ar spēli pret Pous Tio

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova svarīgu nedēļu Monterejā sāks ar spēli pret Pous Tio
Anastasija Sevastova
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova šovakar ap plkst. 21:00 aizvadīs Monterrejas WTA „International” sērijas turnīra pirmo maču, tiekoties ar spānieti Lauru Pous Tio.

Ranga 38. vietas īpašniecei Sevastovai šī nedēļa būs ļoti nozīmīga, jo jāaizstāv 130 punkti, kas izcīnīti par pusfināla sasniegšanu pagājušajā gadā. Pērn Monterejā Anastastija uzvarēja trīs mačos – pret Jeļenu Jankoviču, Ivetu Benešovu un Alizē Kornē, bet pusfinālā zaudēja vēlāk par čempionu kļuvušajai Anastasijai Pavļučenkovai. Ar Kornē Sevastova var tikties 2. kārtā, bet Jankoviča, kura ir turnīra 1. rakete, Sevastovai var trāpīties ceturtdaļfinālā, taču vispirms jāuzvar 1. kārtas mačs.

Savu pretinieci Sevastova uzzināja tikai vakar, kad noslēdzās kvalifikācijas turnīrs un četras veiksminieces iekļuva pamatsacensībās. Var teikt, ka Anastasija ieguva potenciāli vājāko pretinieci no četrām iespējamām, ņemot vērā viņu spējas uz hard seguma (pārējās bija Lucija Hradečka, Aleksandra Vozņaka un Eleni Danilidu). 26 gadus vecā Spānijas tenisiste Laura Pous Tio profesionālajā līmenī spēlē jau 8. sezonu, taču augstākajā līmenī pagaidām titulus nav spējusi izcīnīt. Rangā pašreiz viņai 86. vieta, bet rekordvieta bijusi 74., kas sasniegta 2005. gada septembrī.

Kā lielākā daļa Spānijas spēlētāju, arī Pous Tio komfortablāk jūtas uz māla seguma, bet Monterejas turnīrā spēles notiek uz hard. Priekšrocība attiecībā pret Sevastovu spānietei būs tā, ka viņai šonedēļ jau ir spēļu prakse, taču monētai ir arī otrā puse – Pous Tio aiz muguras trīs mači kvalifikācijā, kā rezultātā neizbēgami būs nogurums. Šosezon labākie rezultāti Pous Tio ir ceturtdaļfināli Bogotā un Akapulko, abos turnīros spēlēts uz māla, tāpēc sasniegumi nepārsteidz. Uz hard būs cits stāsts. Pous Tio šim turnīram ir pieteikusies tikai tāpēc, ka pagājušajā nedēļā spēlēja netālajā Akapulko, bet būtībā uz hard seguma spāniete spēlē nelabprāt un reti.

Sevastova ar Pous Tio līdz šim spēlējusi vienu reizi un uzvarējusi visnotaļ viegli ar 6:2, 6:4. Tas notika pirms gada Anastasijas mājas turnīrā Badgašteinā, spēlējot uz māla seguma. Sevastova toreiz izmantoja četras no deviņām breika iespējām, bet pretiniecei deva tikai vienu, ko Pous Tio prata izmantot. Teorētiski uz hard Anastasijai vajadzētu būt lielākam pārsvaram, taču praksē nereti viss ir citādāk.

Sevastovas un Pous Tio spēle notiks pēc nozīmes otrajā kortā uzreiz pēc tam, kad attiecības būs noskaidrojušas Andrea Hlavačkova un Sibille Bammere. Viņas kortā dosies plkst. 19:00 pēc mūsu laika. Video tiešraides Anastasijas spēlei nebūs, tāpēc vienīgais veids sekot Sevastovas spēlei būs, izmantojot WTA tūres mājaslapas WTA | Women's Tennis News, Tournaments,... piedāvāto flash tiešraidi. Meklēt sadaļā scores.

Whirpool Monterrey Open. Sieviešu vienspēles, 1. kārta

SpēleBetsafe prognoze
(1) Jelena Jankovic – Lourdes Dominguez Lino1.12 – 5.65
(2) Anastasia Pavlyuchenkova – Elenei Danilidou-
Alla Kudryavtseva - (3) Aravane Rezai6:1 6:1
(4) Julia Goerges – Ksenia Pervak1.64 – 2.17
(5) Anastasija Sevastova – Laura Pous Tio-
(6) Sara Errani – Johanna Larson1.48 – 2.54
(7) Iveta Benesova – Gisel Dulko1.70 – 2.05
(8) Polona Hercog – Angelique Kerber6:3 6:3
Andrea Hlavackova – Sybille Bammer2.25 – 1.60
Greta Arn – Sandra Zahlavova6:0 6:4
Olga Govortsova – Renata Voracova1.48 – 2.54
Romina Oprandi – Barbora Strycova Zahlavova3.26 – 1.31
Simona Halep – Alize Cornet2.33 – 1.56
Vania King – Melanie Oudin1.89 – 1.85
Zuzana Ondraskova – Lucie Hradecka-
Ximena Hermoso – Aleksandra Wozniak-

Izmantotie resursi:
Odds, Livebetting, Casino, Poker - Betsafe.com
WTA | Women's Tennis News, Tournaments,...

  +2 [+] [-]

, 2011-03-01 20:02, pirms 13 gadiem
ar Sevestovas nerviem(bez salaustām raketēm) mēs varētu cerēt vismaz uz maču ar Jankovicu!

     [+] [-]

, 2011-03-01 22:39, pirms 13 gadiem
Ir vinne, bet otrā seta otrā puse diezgan spraiga