Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko: "Kādā brīdī iedomājos, ka varbūt nevajag turpināt spēli"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko: "Kādā brīdī iedomājos, ka varbūt nevajag turpināt spēli"
Aļona Ostapenko. Foto: Reuters/Scanpix

Birmingemas "WTA 250" ceturtdaļfinālā Aļona Ostapenko piektdien ar 4:6, 5:7 un 6:2 uzvarēja polieti Magdalenu Frehu. Latvijas tenisa līdere atzīst, ka šajā mačā bažas radīja kājas ikru muskulis.

"Bija ļoti maz laika atjaunoties pēc vakardienas vēlās spēles," informē Latvijas tenisiste, kura šodien otrajā setā pieprasīja medicīnisko pārtraukumu. "Man bija problēmas ar kreisās kājas ikru muskuli. Kādā brīdī iedomājos, ka varbūt nevajag turpināt spēli, taču esmu cīnītāja."

Vakar bija emocionāli un fiziski intensīvs mačs pret Venusu Viljamsu. "Jā, vakar bija tāda cīņa! Kā jau teicu, viņa ir lieliska čempione un nekad nav viegli spēlēt pret viņu. Pēc tam bija grūti atjaunoties, jo nebija daudz laika."

"Salīdzinot ar vakardienu, tagad bija pilnīgi atšķirīga spēle. Venusa servēja ļoti spēcīgi un bieži spēlēja augstā tempā, savukārt Magdalena daudz slaisoja un mainīja tempu. Tādējādi man bija mazliet grūti iesaistīties spēlē, bet pēc otrā seta spēlēju labāk, kāju darbība bija kārtībā un sāku labāk sist bumbu," atzīst Aļona Ostapenko. "Bija jauki dzirdēt manu vārdu tribīnēs. Skatītāji atbalstīja, tādējādi man bija mazliet vieglāk uzvarēt. Paldies!"

"Šodien man vēl ir dubultspēle. Mēģināšu spēlēt dubultspēli, jo mana pāriniece ieradusies šeit dubultspēļu dēļ, turklāt viņa ir arī draudzene. Tā kā man ir jāspēlē. Centīšos rādīt labāko, ko tagad varu. Ceru, ka varēšu atjaunoties uz rītdienu."

Latvijas-Ukrainas tandēms Aļona Ostapenko/Ludmila Kičenoka gatavojas aizstāvēt pērn izcīnīto dubultspēļu titulu. Šovakar pēc plkst. 19.50 ceturtdaļfinālā pretī stāsies Ulrika Eikeri (Norvēģija) un Aleksandra Panova.


Video: WTA / Tennis Channel

  -1 [+] [-]

, 2023-06-23 20:06, pirms 10 mēnešiem
Nah to dubultspēli

     [+] [-]

, 2023-06-24 16:45, pirms 10 mēnešiem
Varbūt raksta autoram jāiedomājas, ka nevajag veidot rakstus par tenisu?