Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko/Kičenoka apspēlē plānoto pretinieču aizvietotājas

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko/Kičenoka apspēlē plānoto pretinieču aizvietotājas
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Reuters/Scanpix

Ohaio štata trešajā lielākajā pilsētā Sinsinati risinās "WTA 1000" turnīrs uz cietā seguma. Latvijas-Ukrainas tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka pirmajā kārtā pārspēja ķīnieti Liņu Džu un norvēģieti Ulriku Eikeri (7:5, 7:5), iekļūstot astotdaļfinālā.

• .Tika plānots, ka pirmajā kārtā pretī stāsies šogad lielus panākumus guvušās vienspēļu tenisistes - Vimbldonas čempione Marketa Vondroušova (WTA 10.) un "French Open" vicečempione Karolīna Muhova (WTA 17.), tomēr pēdējā brīdī čehietes atteicās no cīņas. Draudīgās pretinieces nomainīja ķīniete un norvēģiete.

Pirmajā geimā mazliet uzlija - nācās uz dažām minūtēm pārtraukt, lai sakoptu laukumu. 12. nogrieznī aktivizējās Kičenoka, līdz ar to izdevās uzvarēt - 7:5.

→ → Otrajā setā mača favorītes izvirzījās vadībā (2:0), tomēr pēc tam nonāca iedzinējos ar 2:4 un 3:5. Desmitajā geimā Kičenoka triumfēja pie tīkla (30-30) un nākamajā izspēlē izcēlās ar teicamu raidījumu (divas breikbumbas), Ostapenko iesita tīklā (40-40), bet izšķirošajā izspēlē ukrainiete izpildīja neatvairāmu sitienu, salaužot ķīnietes servi (5:5). Kičenoka aizservēja līdz 6:5, bet norvēģietes serves geimā pēdējo punktu pielika Ostapenko - 7:5.

• Nākamās pretinieces noskaidrosies šovakar.

• Kā jau ziņots, 2022. gadā Ostapenko/Kičenoka kļuva par Sinsinati čempionēm.

• 17. augustā plkst. 0.05 vienspēļu otrajā kārtā spēkosies mūsu Aļona Ostapenko (WTA 20.) un kazahiete Jeļena Ribakina (WTA 4.).

Izmantotie resursi:
wtatennis.com

     [+] [-]

, 2023-08-16 07:55, pirms 9 mēnešiem
Labi iesāka titula aizstāvēšanu!!!