Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Zverevs pusfinālā pret Nadalu sarāvis labās potītes sānu saites

Zverevs pusfinālā pret Nadalu sarāvis labās potītes sānu saites
Aleksandrs Zverevs. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Tenisists Aleksandrs Zverevs piektdienas vakarā savā sociālā tīkla ''Instagram'' profilā norādījis, ka gūtais potītes savainojums ''French Open'' pusfinālā pret Rafaelu Nadalu ir nopietns, sestdien precizējot, ka sportists sarāvis labās potītes sānu saites.

Vakar arī sezonas otrajā ''Grand Slam'' Francijā finālā iekļuva spānis Rafaels Nadals. Pusfināls pret Aleksandru Zverevu gan noslēdzās priekšlaicīgi, jo pretinieks otrajā setā iedzīvojās potītes savainojumā. Tajā brīdī ritēja taibreiks, bet pirmajā setā uzvarējis bija Nadals. Finālā spānis savā 14. ''French Open'' finālā cīnīsies pret Kasperu Rūdu.

''Ja esi cilvēks, tad tev būtu jājūt līdz savam kolēģim,'' pēc iekļūšanas finālā teica Nadals. ''Redzēt citu tenisisti šādi savainotu nav veids, kā vēlējos tikt finālā. Vienīgais, ko varu teikt, ka, cerams, nav noticis nekas slikts. Cerēsim, ka viņš tikai stipri pagrieza potīti un nav nekas lauzts,'' turpināja titulētais tenisists.

Savukārt Zverevs piektdienas vakarā sava sociālā tīkla ''Instagram'' profilā vēstīja, ka potītes savainojums, visticamāk, ir nopietns. ''Mediķu komanda un ārsti joprojām izvērtē savainojumu. Mēs jūs informēsim tiklīdz būs jaunumi,'' pauda Zverevs, kurš piebilda, ka gūtais savainojums nācis nelaikā. ''Šis man ir ļoti grūts brīdis.'' Sestdienas pēcpusdienā tenisists atklāja, ka ir sarāvis labās potītes sānu saites. ''Pēc pirmajām medicīniskajām apskatēm izskatās, ka esmu sarāvis labās potītes sānu saites. Pirmdien došos uz Vāciju, kur iziešu papildus medicīniskās pārbaudes. Vēlos pateikties visiem par sniegto atbalstu,'' teikts Zvereva paziņojumā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/tennis/61...
https://www.instagram.com/alexzvere...


, 2022-06-05 15:22, pirms 2 gadiem
...Tajā brīdī ritēja taibreiks, bet pirmajā setā uzvarējis bija Nadals. ...
Nekur tas taibreiks neritēja. Zverevs satraumējās tā punkta izspēlē, pēc kura rezultāts kļuva 6-6
Aļona Ostapenko. Foto: ZUMA Press/Scanpix
5

Ostapenko saglabā 17. pozīciju WTA rangā

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) pirmdien publiskoja jaunāko pasaules rangu. Mūsu vadošā tenisiste Aļona Ostapenko atrodas 17. vietā, savukārt Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja noslīdējusi uz 210. pozīciju.
Novaks Džokovičs. Foto: AFP/Scanpix
48

Džokovičs trešo reizi triumfē Parīzē un labo "Grand Slam" rekordu

Par prestižā vīriešu tenisa turnīra "French Open" uzvarētāju kļuvis serbs Novaks Džokovičs (trešā vieta pasaules rangā), kurš trijos setos ar 7:6(1), 6:3 un 7:5 apspēlēja pasaules ceturto raketi Kasperu Rūdu, kurš Parīzes finālā zaudēja otro gadu pēc kārtas. Džokovičs ar 23 "Grand Slam" tituliem kļuvis par vīriešu tenisa rekordistu.
Iga Švjonteka. Foto: Jimmie48 / WTA
7

Švjonteka kļūst par trīskārtējo "French Open" čempioni

Francijas galvaspilsētā Parīzē noslēdzies "French Open" jeb "Roland Garros" turnīrs tenisā sievietēm. Lielajā finālā poliete Iga Švjonteka šodien apspēlēja čehieti Karolīnu Muhovu - 6:2, 5:7, 6:4.