Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Marejs: "Kamēr varēšu trenēties un spēlēt līmenī, kuru izbaudu, turpināšu karjeru"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Marejs: "Kamēr varēšu trenēties un spēlēt līmenī, kuru izbaudu, turpināšu karjeru"
Endijs Marejs. Foto: AP/Scanpix

Lielbritānijas tenisists Endijs Marejs norādīja, ka jūtas vesels un ka nav nospraudis brīdi, līdz kuram turpinās karjeru.

35 gadus vecais Endijs Marejs gatavojas piedalīties "Australian Open". Bijusī pirmā rakete pašlaik pasaules rangā ieņem 49. vietu. 2018. un 2019. gadā viņam tika veiktas gūžas operācijas.

"Pēdējos septiņus mēnešus esmu juties vesels. No rīta nepamostos ar sāpēm un problēmām, kā tas bija iepriekšējos gados," pauda Marejs, kurš "Grand Slam" turnīros triumfējis trīs reizes.

"Kamēr vien ķermenis turēsies, kamēr varēšu trenēties un spēlēt līmenī, kuru izbaudu, turpināšu spēlēt. Neesmu nospraudis konkrētu brīdi," pārdomās dalījās Marejs. Viņš iepriekš izteicies, ka pie nākamā lielā savainojuma gatavs pielikt punktu tenisista karjerai.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/tennis/64...