Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Soderlings ilgstošas slimības dēļ izlaidīs arī "Australian Open"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Soderlings ilgstošas slimības dēļ izlaidīs arī "Australian Open"
Robins Soderlings
Foto: Professional Sport/Scanpix

2012. gada tenisa sezonas pirmajā "Grand Slam" turnīrā "Australian Open" nevarēs piedalīties labākais Zviedrijas tenisists Robins Soderlings, kurš joprojām nav atguvies no mononukleozes.

27 gadus vecais Soderlings rangā noslīdējis uz 13. vietu (rekords vienspēlēs – 4. vieta, sasniegta 2010. gada novembrī), bet pēdējo spēli aizvadīja mājās Bostadē uz māla, uzvarot šajā turnīrā. Tas notika trīs nedēļas pēc Vimbldonas.

Plaukstas locītavas dēļ Soderlings nepiedalījās Monreālas un Sinsinati "Masters 1000" turnīros, bez tam Robinam tika konstatēta arī mononukleoze, kuras dēļ Zviedrijas pirmais numurs vairs nav spēlējis.

Kļuvis zināms, ka Soderlings vēl nav gatavs atgriezties kortā un izlaidīs "Australian Open", kas sāksies 16. janvārī. Melburnā viņam labākais rezultāts ir 4. kārta, kas sasniegta šogad (piecos setos zaudēts Aleksandram Dolgopolovam).

Šogad Soderlings izcīnīja četrus titulus, trīs no tiem gada pirmajos divos mēnešos, uzvarot Brisbenā, Roterdamā un Marseļā. Gada bilance: 38-9.

Izmantotie resursi:
Sport : toute l'actualité sportive sur...

  +1 [+] [-]

, 2011-12-08 13:39, pirms 12 gadiem
Ančičam peec shiis slimiibas taa kaartiigi vairs arii neizdevaas atgriezties..