Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Džokovičs Federeram atdod tikai trīs geimus, Nadals zaudē Fereram

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Džokovičs Federeram atdod tikai trīs geimus, Nadals zaudē Fereram
Novaks Džokovičs
Foto: AP/Scanpix

Abū Dabī notiekošā "Mubadala World Tennis Championship" finālā sestdien tiksies ranga līderis Novaks Džokovičs un Davids Ferers, kuri izcīnīja graujošas uzvaras pret Rodžeru Federeru un Rafaelu Nadalu.

Pirmie kortā devās Džokovičs un Federers. Serbs uzvarēja ar graujošu 6:2, 6:1. Spēle, kura oficiālā statistiskā netiks skaitīta, jo šīm sacensībām ir pārbaudes un zināmā mērā arī izklaides spēļu raksturs, ilga nieka 44 minūtes. Ranga līderis acīmredzami cīņai bija daudz labāk noskaņojies, savukārt Federers pēc spēles, sniedzot interviju, neizskatījās īpaši noskumis par sagrāvi.

Džokovičs rīt turnīra finālā tiksies ar Davidu Fereru, kurš abu Spānijas labāko tenisistu duelī ar 6:3, 6:2 pieveica pēdējo divu gadu uzvarētāju Rafaelu Nadalu, kurš šobrīd atrodas neoptimālā formā (pleca savainojums).

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-12-31 01:01, pirms 12 gadiem
Federeram sodien tika paradiits,ka vinam atgriezties top 1 buus neiespeejami!!! Pat es biju paarsteigta par tik fantastisku tenisu Noles izpildiijumaa!! Tik viegli,skaisti un bez jebkaadas piepuules!! ;-)

  -1 [+] [-]

, 2011-12-31 12:19, pirms 12 gadiem
Abu Dhabi : Novak Djokovic vs. Roger Federer...
Abu Dhabi : Novak Djokovic vs. Roger Federer (6:2, 6:1) (Full Match) HQ