Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals sāk lieliski, Verdasko negaidīts fiasko

Nadals sāk lieliski, Verdasko negaidīts fiasko
Fernando Verdasko
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Bangkokā un Kualalumpurā tika izspēlētas atlikušās vietas abu ATP tenisa turnīru ceturtdaļfinālos. Par lielāko pārsteigumu parūpējās ar otro numuru izlaiktais spānis Ferdando Verdasko, kurš Bangkokā cieta negaidītu zaudējumu pret vācieti Benjaminu Bekeru. Daudz labāk veicās pasaules pirmajam numuram Rafaelam Nadalam, kurš savā turnīra atklāšanas spēlē izcīnīja pārliecinošu uzvaru un iekļuva 3.kārtā. Tikmēr noskaidrojies, ka Ernests Gulbis savu spēli rīt sāks ap plkst. 16:30.

”PTT Thailand Open”, ATP Tour 250 vienspēļu turnīrs. Bangkoka, Taizeme.

Taizemes pilsētā Bangkokā šodien cīņas sāka abi turnīra galvenie favorīti, spāņi Rafaels Nadals un Fernando Verdasko. Atcerēsimies, ka ar ceturto numuru izliktais latvietis Ernests Gulbis jau vakar iekļuva ceturtdaļfinālā, un tieši tas pats šodien tika gaidīts no abiem Spānijas dūžiem. Verdasko pirms spēles pret ATP ranga 65. numuru Benjaminu Bekeru tika uzskatīts par izteiktu favorītu, taču pašā mačā tas nepierādījās. Pirmajā setā spānis ātri nokļuva zaudētājos ar 0:4, taču tad spēja atgūt vienu breiku un tika līdz 4:5. Bekers gan vēl vienu iespēju lauzt savu servi nedeva un svinēja uzvaru pirmajā setā ar 6:4. Abi tenisisti līdzīgi sāka otro setu, bez breikiem nonākot līdz 4:4. Turpinājums gan ļoti neveiksmīgs bija 29 gadus vecajam Verdasko – nākamajā geimā viņš pieļāva divas liktenīgas dubultkļūdas, zaudējot savu servi un vēlāk arī visu maču – 4:6, 4:6.

Centrālajā mačā turnīru no otrās kārtas šodien uzsāka ar pirmo numuru izliktais Nadals. Lai arī viņa pretinieks bija tikai ranga 195. vietā esošais beļģietis Rubens Bemelmans, pirms spāņa spēles Bangkokā tika organizēta svinīgā ceremonija. Pats mačs Rafam lielas problēmas nesagādāja – uzvara ar 6:1, 6:4 un vieta sacensību ceturtdaļfinālā. Atlikušajās divās spēlēs uzvaras svinēja nefavorīti – turnīra septītais numurs, serbs Viktors Troickis negaidīti zaudēja somam Jarko Nieminemam ar 6:7(4), 2:6, bet argentīnieša Del Potro pāridarītājs pirmajā kārtā, beļģis Olivers Rohuss šodien nespēja iekļūt ceturtdaļfinālā, trīs setos ar 4:6, 7:5, 3:6 ciešot sakāvi pret krievu Mihailu Kukuškinu.

Rīt Bangkokā visi astoņi ceturtdaļfinālos iekļuvušie tenisisti sadalīs četras pusfināla vietas. Noskaidrojies, ka Ernesta Gulbja spēle pret spāni Giljermo Garsiju Lopesu (ATP 53.) piektdien būs noslēdzošā dienas programmā – tās sākums ap pulksten 16:30, taču var sākties gan ātrāk, gan vēlāk – atkarībā no tā, cik ilgu laiku vajadzēs Rafaelam Nadalam un Mihailam Kukuškinam, lai noskaidrotu uzvarētāju savā mačā (šīs spēles sākums 15:00). Rīta mačos savā starpā tiksies Jarko Nieminens un Jirgens Melcers, kā arī vācieši Daniels Brands un Benjamins Bekers.

2.kārtas rezultāti

SpēleRezultāts
(1) Rafael Nadal - Ruben Bemelmans6:1 6:4
Benjamin Becker - (2) Fernando Verdasco6:4 6:4
(3) Jurgen Melzer - Dudi Sela6:3 6:4
(4) Ernests Gulbis - Rainer Schuettler7:6(4) 6:7(4) 6:4
Daniel Brands - (6) Thiemo De Bakker7:6(2) 1:6 7:6(7)
Jarkko Nieminen - (7) Viktor Troicki7:6(4) 6:2
Guillermo Garcia-Lopez - Florent Serra7:5 6:7(3) 7:5
Mikhail Kukushkin - Olivier Rochus6:4 5:7 6:3

Ceturtdaļfinālu spēles

SpēleBetsafe.com prognoze
(1) Rafael Nadal - Mikhail Kukushkin1.02-11.16
(3) Jurgen Melzer - Jarkko Nieminen1.33-3.14
(4) Ernests Gulbis - Guillermo Garcia-Lopez1.33-3.14
Benjamin Becker - Daniel Brands1.50-2.48

”Malaysian Open”, ATP Tour 250 vienspēļu turnīrs. Kualalumpura, Malaizija.

Kualalumpuras ATP "Tour 250" turnīrā pārsteigumi šodien bija krietni mazāk nekā paralēli ritošajās Bangkokas sacensību spēlēs. Visi trīs pasaules elites tenisisti – čehs Tomašs Berdihs, zviedrs Robins Soderlings un spānis Davids Ferers bez problēmām guva uzvaras un turpinās cīņas ceturtdaļfinālā. Tāpat 3.kārtā iekļuva kazahs Andrejs Golubevs, kurš līdzīgā spēlē ar 6:4, 7:6(4) uzveica Dienvidāfrikas tenisistu Kevinu Andersonu.

Rīt ceturtdaļfinālos savā starpā tiksies Milošs Raoničs un Igors Andrejevs, Markoss Bagdatis un Mihails Južnijs, Tomašs Berdihs un Davids Ferers, bet vakara cīņā spēlēs Robins Soderlings un Andrejs Golubevs.

2.kārtas rezultāti

SpēleRezultāts
(1) Robin Soderling - Edouard Roger-Vasselin6:0 6:1
Igor Andreev - (2) Nikolay Davydenko7:6(5) 5:7 6:3
(3) Tomas Berdych - Denis Istomin6:4 6:3
(4) Mikhail Youzhny - Alexandr Dolgopolov6:1 5:7 7:5
(5) David Ferrer - Yuki Bhambri6:2 6:2
(6) Marcos Baghdatis - Santiago Giraldo7:5 7:5
Milos Raonic - (7) Sergiy Stakhovsky6:7(8) 7:6(9) 6:3
(8) Andrey Golubev - Kevin Anderson6:4 7:6(4)

Ceturtdaļfinālu spēles

SpēleBetsafe.com prognoze
(1) Robin Soderling - (8) Andrey Golubev1.13-5.40
(3) Tomas Berdych - (5) David Ferrer1.70-2.08
(4) Mikhail Youzhny - (6) Marcos Baghdatis1.70-2.08
Igor Andreev - Milos Raonic1.47-2.57

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

  +6 [+] [-]

, 2010-09-30 20:30, pirms 14 gadiem
Ceram uz pusfinālu Nadals - Gulbis

  -1 [+] [-]

, 2010-09-30 20:52, pirms 14 gadiem
gulbim jatiek finala! lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-09-30 23:25, pirms 14 gadiem
Verdasko visu izlika boksa ringā laikam, par ko rakstīja atpworldtour. Gulbim nenovērēt par zemu pretinieku un cīnīties par uzvaru!

     [+] [-]

, 2010-10-01 00:30, pirms 14 gadiem
Par ritdienas spelem un to ko piedava bukmeikera kantori!
Nieminens Jarko - Melcers Jurgens (+3.5 Nieminens) Bija tada iespeja paverot Nieminenu gan Metza gan seit, sis noteikti ir vina segums sobrid, tads superatrums, spele lieliski, prieks skatities! Metza nepaveicas pagalam ar Zverevu kuram taa bija zvaigznu spele(turnirs). Melcera minuss manuprat atkal starte dubultspeles (ka zinam pec ranga un spele viens no vadosajiem) . Tas ir prasijis spekus noteikti ko sodien vareja loti labi redzet! Un to ko Melcers paradija pret Selu nu vairak gan, Selas nevariba! Domaju Nieminens pacinisies un nezaudes tik loti!
Brands Daniels - Bekers Bendžamins
Bekers Bendžamins -2.5 Tiesam lieliska spele un kas viss izteiktakais, ka ja Bekam iet turnirs tad iet lidz galam + abi tenisisti loti labi pazist viens otru, trenejusies kopa, ja nemaldos uzspelejusi dubulteni! Bet sodien atstaja verdasko bez variantiem un izskatas lieliski! Komentetajs teica, ka tas iespejams, ka vairs nav nekadu spriedzu, ka jaizstav kaut kadi ranga punkti vienkarsi cilveks ar mierigu pratu spele tenisu!
Nadals Rafaels - Kukuškins Mihails
Kukuškins Mihails (+6)
Speletajs kurs iziet tikai un vienigi uz serves un spele no serves, domaju, ka seit bus viens noteikti 6:4!
Gulbis Ernests - Garsija-Lopess Giljermo

Gulbis Ernests (-3.5) Garsija pec trauams ta ari neatgriezas tada stavokli kada bija mala sezonas karstuma + Gulbim noteikti lidz smadzenitem ir aizgajis, ka nevar vienkarsi tik bezrupigi spelet, ka vins to darija iepriekseja spele!

Raoničs Milošs - Andrejevs Igors

Raoničs Milošs viens no iespaidigakajiem jaunajiem talantiem, domaju drizuma par vinu dzirdesim loti lielas lietas! Andrejevs, ko lai pasaka vinejis reali nekada forma neesoso davidenko kuram nu butu laiks vienkarsi iet prom!!

Bagdatis Markos - Južnijs Mihails

Južnijs Bez liekiem komentariem sobrid ir noteikti viens no labakajiem, aiz liela trio, to ko vins rada tas ir vienkarsi amazing!!

Soderlings Robins - Golubevs Andrejs

Soderlings-5
Vinu apturet uz so segumu nu noteikti nevar lai piedod Andrejs, bet domaju pilniga pariesana paari!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja