Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Švjonteka un Pegula divos setos sasniedz astotdaļfinālu Madridē

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Švjonteka un Pegula divos setos sasniedz astotdaļfinālu Madridē
Iga Švjonteka. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Madridē turpinās WTA1000 sērijas turnīrs uz tenisita seguma. Tā astotdaļfinālā iekļuva attiecīgi ar pirmo un trešo numuru izliktās Iga Švjonteka un Džesika Pegula.

• Pasaules ranga līdere Iga Švjonteka šodien divos setos sakāva planētas 32. raketi Bernardu Peru – 6:3, 6:2.

• Amerikāniete pirmā seta trešajā geimā pamanījās lauzt polietes servi, uz ko Švjonteka atbildēja ar četriem uzvarētiem geimiem pēc kārtas, kam brīdi vēlāk sekoja arī triumfs pirmajā setā.

• Otrajā setā izšķirošo breiku Polijas labākā tenisiste ieguva jau pirmajā geimā, izmantojot otro iespēju lauzt Peras servi.

• Astotdaļfinālā Švjontekai pretī stāsies Cjiņveņa Džena vai Jekaterina Aleksandrova.

• Pie uzvaras šodien tika arī turnīra un pasaules trešā rakete Džesika Pegula, kura divos setos apspēlēja čehieti Mariju Bouzkovu (#31) – 6:4, 7:6 (2).

• Lai arī cīņa noslēdzās divos setos, tenisistes kortā pavadīja vairāk nekā divas stundas.

• Pirmā seta noslēugmā čehiete atspēlēja breika deficītu devītajā geimā, tomēr neprata pēc tā noturēt servi, Pegulai ar trešo iespēju uzvarot setā.

• Otrā seta taibreikā amerikāniete izšķīra uzvarētājas likteni pirmajās piecās izspēlēs, kad panāca piecu punktu pārsvaru, ko arī noturēja.

• Astotdaļfinālā Pegulu sagaida duelis pret Itālijas tenisisti Martinu Trevizanu (#20). Abas tikās gada sākumā uz cietā seguma, toreiz uzvarot ASV sportistei.

     [+] [-]

, 2023-05-01 08:23, pirms gada
Ar nepacietību gaidu pusaudzes Mirras šodienas spēli pret ofensīvu. Vai tiešām sāk attīstīties otrā "Serēna"?

     [+] [-]

, 2023-05-01 12:01, pirms gada
sm72 rakstīja: Ar nepacietību gaidu pusaudzes Mirras šodienas spēli pret ofensīvu. Vai tiešām sāk attīstīties otrā "Serēna"?
Serēna nekādīgi nesanāks, bet var tikai apskaust kā tiek izpildītas treneru komandas. Labi dotumi, ātrums utt.

     [+] [-]

, 2023-05-01 15:32, pirms gada
Izskatās, kas Sabaļenka noslinkojusi ar saviem dienišķajiem pirmsspēles 1000 bliezieniem, jo nespēj pusaudzi iedzīt mālā