Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Notikusi "WTA Championships 2010" grupu izloze

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Notikusi "WTA Championships 2010" grupu izloze
Karolīna Vozņacki
Foto: Reuters/Scanpix

Jau 26. oktobrī Dohā startēs WTA sezonas noslēguma turnīrs, kurā piedalīsies tās astoņas tenisistes, kuras 2010.gadā nospēlējušas vislabāk (atskaitot savainojumus guvušās). Šodien notika izloze, kurā sportistes sadalīja divās apakšgrupās.

Jau ziņojām, ka šī gada „WTA Championships” turnīram kvalificējās Karolīna Vozņacki, Vera Zvonarjova, Kima Klijstersa, Frančeska Skjavone, Samanta Stosura, Jeļena Jankoviča, Jeļena Dementjeva un Viktorija Azarenka, bet kā rezervistes uz Dohu devušās Na Li un Šahara Pēra. Lielākā daļa sportistu jau ieradušās Katarā, kur šodien norisinājās izloze, sadalot sportistes divās grupās – baltajā un sarkanbrūnajā.

Sarkanbrūnās grupas sastāvs:
Karolīna Vozņacki
Frančeska Skjavone
Samanta Stosura
Jeļena Dementjeva

Baltās grupas sastāvs:
Vera Zvonarjova
Kima Klijstersa
Jeļena Jankoviča
Viktorija Azarenka

Sākot no otrdienas norisināsies grupu turnīra cīņas, pēc kurām divas labākas katras grupas tenisistes veidos pusfināla pārus, bet to uzvarētājas vēlāk tiksies finālā. Atgādināsim, ka pērn finālā tikās abas māsas Viljamsas (uzvarēja Serēna), bet šogad viņas spiestas izlaist Dohas turnīru savainojumu dēļ.

Tāpat šodien Dohā prezentēts jaunais WTA logo, ko izstrādājuši „Chermayeff & Geismar”.

Izmantotie resursi:
WTA | Women's Tennis News, Tournaments,...

Kura apakšgrupa spēcīgāka?

  • 47

  • 19

  • 17


     [+] [-]

, 2010-10-24 22:06, pirms 14 gadiem
Šogad nav izteiktas līderes, arī pa grupām puslīdz līdzīgi salozējies - būs ļoti interesanti. Klijstersai tomēr, manuprāt, ir vislielākās izredzes vinnēt.

     [+] [-]

, 2010-10-24 22:34, pirms 14 gadiem
vozņacki, zvonarjova vai klijstersa. ja uzvarēs kāda cita, būšu ļoti pārsteigts.

  -1 [+] [-]

, 2010-10-25 10:30, pirms 14 gadiem
Baltā grupa tomēr izskatās daudz spēcīgāka - Zvonareva, Clijsters un Azarenka pie šīgada sastāva un pēdējā laikā parādītā snieguma, manuprāt, ir stabili 4niekā (un vēl Wozniacki no otras grupas). Katrā ziņā kādai (Schiavone, Dementieva vai Stosur) paveiksies, ka tiks 1/2