Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Del Potro apsteidz Mesi cīņā par Argentīnas gada sportistu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Del Potro apsteidz Mesi cīņā par Argentīnas gada sportistu
Huans Martins Del Potro pēc triumfa ''US Open''
Foto: AFP/Scanpix

Par Argentīnas šī gada labāko sportistu atzīts 21 gadu vecais tenisists Huans Martins Del Potro, kurš aiz sevis citu starpā atstājis arī pasaules un Eiropas labāko futbolistu Lionelu Mesi.

Del Potro (21) šis gads bijis fantastisks - ATP rangā sasniegta jau piektā vieta. Izcīnīti trīs titulu - Oklendā, Vašingtonā un pats nozīmīgākais - ''US Open'', kur finālā tika pārspēts Rodžers Federers. Del Potro sasniedza arī gada noslēguma turnīra finālu (zaudēts Nikolajam Davidenko).

Cīņā par gada labāko sportistu Del Potro aiz sevis atstāja 22 gadus veco spāņu ''Barcelona'' uzbrucēju Lionelu Mesi, lauka hokeja spēlētāju Lusianu Aimaru, golferi Anhelu Kabreru u.c.

Del Potro: ''Šī balva nozīmē ļoti daudz, jo esmu pārspējis savus tautiešus. Novēlu viņiem veiksmīgu 2010. gadu. Pabeigt šo gadu ar iegūtu atzinību par saviem sasniegumiem dos man papildus motivāciju nostartēt vēl labāk nākamajā gadā.''

Izmantotie resursi:
Globoesporte

  +5 [+] [-]

, 2009-12-23 16:46, pirms 15 gadiem
kaut arī es vairāk esmu tenisa fans, bet nedaudz nepareizi novērtēts tas viss ir. Proti manā skatījumā Mesi vairāk bija pelnījis šo balvu iegūt. Bet nu kā saka tauta lemj.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-12-23 17:44, pirms 15 gadiem
kljopa rakstīja: wtf? murgs. messi ar barsu uzvarēja visos turnīros, kuros piedalījās, kļuva par gada labāko speletāju, kas vēl ir jāizdara, lai iegūtu valsts labākā sportista balvu?!
Es šo situāciju varu izskaidrot ar to, ka Argentīnā tenisā sen nav bijis tāds panākums, kādu sasniedza Del Potro. Pēdējais Grand Slam tituls bija 2004. gadā Gastonam Gaudio ''French Open'', bet, ja skatās senākā vēsturē, tad atrodam Giljermo Vilasa vārdu. Šī leģenda tenisa kortos ''plosījās'' pagājušā gadsimta 70. gadu beigās. Futbols un Mesi ir pierasta lieta, bet tenisā nekas tik iespaidīgs sen nebija bijis, tāpēc tāda izvēle.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-23 18:27, pirms 15 gadiem
neticami,bet fakts
acīm redzot vērtētas personības
kkas tautai nepatīk pie Messi

  +1 [+] [-]

, 2009-12-23 18:28, pirms 15 gadiem
Messi bvij jaabut!!!

     [+] [-]

, 2009-12-23 19:00, pirms 15 gadiem
Buusi reaali.. futbols ir komandas sports un lai ari cik labi vinhs speletu viens pats vinhs neko neizdaritu tas ir komandas nopelns... savukart Del Potro visu sasniedza individuali!

  +1 [+] [-]

, 2009-12-23 22:58, pirms 15 gadiem
kljopa rakstīja: wtf? murgs. messi ar barsu uzvarēja visos turnīros, kuros piedalījās, kļuva par gada labāko speletāju, kas vēl ir jāizdara, lai iegūtu valsts labākā sportista balvu?!
Argentīnā pašlaik sporta līdzjutēju vidū ir diezgan jūtams anti-Mesi noskaņojums. Viņam pārmet patriotisma trūkumu, fani visas sienas noķēpājuši ar uzrakstiem no sērijas "Mesi nav argentīnietis, bet gan katalānis" - grūti pateikt, kas argeniem noticis, bet vienai daļai fanu kaut kas nepatīk..
Dīvaini, jo Mesi neatteica palīdzēt izlasei ne Pekinas olimpiādē (atsakoties no starpsezonu vasaras brīvdienām), ne kvalifikācijas spēlēs (viens no retajiem spēlētājiem, kas aizvadīja ja ne visus, tad gandrīz visus mačus)

     [+] [-]

, 2009-12-24 12:13, pirms 15 gadiem
omg es nezināju, ka Mesi ir tikai 22 gadi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-24 23:43, pirms 15 gadiem
del Potro ir jauns, parsteigumu pilns ( Us Open un uzvaras par "Lielajiem" tenisistiem), kā arī- laukumā cīnīties IZIET VIENS PATS. Iespējams ,tāpēc. Mesi varbut ir tads un sitads futbolists, bet nedrikst aizmirst, ka komandu sports ir komandu sports. Tevi jebkura bridi var nomainit, izpalidzet komandas biedri... tenisa ta nav. pat ja nav speka jaturpina cinities, jo nomainit tevi nav kam, un treneris mala nesauks, pasedet un atpusties uz solina...

     [+] [-]

, 2009-12-25 22:38, pirms 15 gadiem
Nu nezinu... neesmu baigi tur sekojis visiem tenisa notikumiem, bet liekas, ka Mesī šogad ir izdarījis daudz vairāk, rekordi un viss pārējais (kā šī sava kluba līderim)