Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Mugurusa atkārto Dubaijas murgu un vēlreiz zaudē Svitoļinas aizsardzībai

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Mugurusa atkārto Dubaijas murgu un vēlreiz zaudē Svitoļinas aizsardzībai
Garbinje Mugurusa
Foto: AFP/Scanpix

Vairāk par vienu uzvaru Tokijas "Premier" sērijas turnīrā nespēja gūt sacensību pirmā rakete Garbinje Mugurusa, kura nākamajā dienā pēc Anastasijas Sevastovas uzvarēšanas ar 2:6, 6:4, 3:6 zaudēja Eļinai Svitoļinai, viņas aizsardzības uzdotos jautājumus šogad nespējot atrisināt otro reizi.

Mugurusa Svitoļinai februārī ar rezultātu 6:7(3), 3:6 zaudēja Dubaijā, toreiz divos setos sakrājot 68(!) nepiespiestās kļūdas. Tā ir grūti iedomājama statistika, bet mačos pret aizsardzības spēlētāju un atsišanās tenisa speciālisti Svitoļinu agresīvām un paviršām tenisistēm var gadīties pat tik ļoti nelāgas dienas.

Šodienas mačs Japānā nebija tik neglīts, tiesa, Mugurusai zaudējuma iemels bija tas pats, kas sezonas pirmajā tikšanās reizē. Spānijas tenisiste nespēja nospēlēt pietiekami precīzi, lai uzvarētu, ļoti bieži izceļoties ar sitieniem autā vai tīklā, kad gadījās atdurties pret Svitoļinas aizsardzību. Garbinje pēdējā setā nenosargāja breika pārsvaru. Mugurusai šoreiz 42 nepiespiestās kļūdas, kamēr Svitoļinai tikai 20.

Ukrainas pirmā rakete pusfinālā sacentīsies ar mājinieci Naomi Osaku, kurai 6:2, 7:6(6) uzvara pār Aļaksandru Sasnoviču ļāva sasniegt karjeras pirmo WTA pusfinālu. Osaka 2. setu spēja izglābt, esot iedzinējos ar 0:5. Sasnovičai taibreikā bija divas setbumbas (6:4), bet neviena netika izmantota. Pirmo Osaka atspēlēja ar savu servi, bet otro Sasnoviča izniekoja ar dubultkļūdu, pēc tam vēlreiz netrāpot otro servi un dodot Osakai mačbumbu. Svitoļina Osaku 2014. gadā pieveica Osakā (bija tāds turnīrs agrāk), bet šogad viņai zaudēja Melburnā.

Otrajā pusfinālā tiksies divas iepriekšējo gadu Tokijas turnīra čempiones – 2011. un 2015. gada uzvarētāja Agņeška Radvaņska un 2010. gada čempione Karolīna Vozņacki. Dānijas tenisistei savstarpējās cīņās 8-4 pārsvars un trīs uzvaras pēc kārtas.

"Toray Pan Pacific Open". WTA "Premier" turnīrs Tokijā uz "hard" seguma

Ceturtdaļfinālu rezultāti

SpēleRezultāts
Elina Svitolina – (1) Garbine Muguruza6:2 4:6 6:3
(2) Agnieszka Radwanska – Monica Puig6:2 6:3
Naomi Osaka – Aliaksandra Sasnovich6:3 7:6(6)
Caroline Wozniacki – Magda Linette6:4 6:3

"Korea Open Tennis Championships". WTA "International" sērijas turnīrs Seulā uz "hard" seguma

Ceturtdaļfinālu rezultāti

SpēleRezultāts
Lara Arruabarrena – (2) Johanna Larsson6:4 6:0
(3) Shuai Zhang – Camila Giorgi6:2 6:4
(5) Monica Niculescu – Jana Cepelova6:4 6:2
Patricia Maria Tig – Sara Sorribes Tormo7:6(2) 2:6 6:3

"Guangzhou International Women's Open". WTA "International" sērijas turnīrs uz "hard" seguma

Pusfinālu rezultāti

SpēleRezultāts
(2) Jelena Jankovic – (3) Ana Konjuh7:5 7:6(7)
Lesia Tsurenko – Anett Kontaveit6:4 6:2

     [+] [-]

, 2016-09-23 15:26, pirms 8 gadiem
Skatījos maču, patiesībā viņa zaudēja pati sev. Pretinieces aizsardzībai nemaz nebija tik liels nopelns, kā tie muguruzas sitieni tīklā no metra.

  -1 [+] [-]

, 2016-09-23 15:52, pirms 8 gadiem
Mugurusa bija sapriecājusies par uzvaru ar Sevastovu...tas ar saprotams, jo pēc USAopen nākošā spēle atkal ar Nastju, un uzvarēt bija ļoti svarīgi...pēc tam atslābināšanās un pavirši ar Elinīti...