Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Marejs nav atradis jaunu treneri, strādās ar Korethu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marejs nav atradis jaunu treneri, strādās ar Korethu
Endijs Marejs un Alekss Koretha
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Britu tenisa pirmais numurs Endijs Marejs vismaz līdz nākamā gada vidum strādās spāņa Aleksa Korethas vadībā, jo nav spējis atrast jaunu treneri.

Koretha par ranga 4. vietā esošā Mareja galveno treneri kļuva jūlijā pēc tam, kad skots šķīrās no Mailza Maklagana. Abu attiecības kļuva saspringtas pēc Korethas piesaistīšanas Mareja treneru korpusam. Savulaik ranga 2. vietā bijušais Koretha tika uzaicināts strādāt ar Endiju, lai uzlabotu Mareja spēli uz māla seguma, kur skotam pagaidām lielu panākumu nav.

23 gadus vecais Marejs bija cerējis jaunu pilna laika treneri atrast līdz šī gada beigām, taču tas nav noticis, tāpēc nāksies pagaidām iztikt ar Korethas palīdzību. Pagājušajā sezonā Endijs uzvarēja tikai divos turnīros, uzvarot Toronto un Šanhajas "Masters 1000" sacensībās.

No iespējas strādāt ar Mareju atteikušies Darens Keihils un Tims Henmans, kurš joprojām šad tad konsultē britu pirmo numuru. Tikmēr vēlmi trenēt Mareju izteicis amerikānis Tods Martins, kurš pagājušajā sezonā bija viens no Novaka Džokoviča treneriem.

Izmantotie resursi:
BBC

     [+] [-]

, 2010-12-20 17:55, pirms 14 gadiem
Latviski korektāk būtu rakstīt Aleks Koredža. (tā vismaz viņa dzimtajā katalāņu valodā izrunā)

  +2 [+] [-]

, 2010-12-20 18:45, pirms 14 gadiem
Manuprāt, iepriekš viņu komentētāji sauca kā Koretja?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-20 20:40, pirms 14 gadiem
Loģiski. Neatradīsi daudz trenerus, kuriem patīk strādāt ar iedomīgiem spēlētājiem..

     [+] [-]

, 2010-12-21 23:49, pirms 14 gadiem
Koretja un punkts :p