Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Štutgartē karjeras pirmo titulu izcīna Šardī

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Štutgartē karjeras pirmo titulu izcīna Šardī
Žeremī Šardī
Foto: AFP

Par Štutgartes ATP turnīra uzvarētāju šodien kļuva Francijas tenisists Žeremī Šardī, kurš finālā trīs setos ar 1:6, 6:3, 6:4 pārspēja rumāni Viktoru Hanesku. Šardī šis ir pirmais ATP vienspēļu tituls.

Štutgartes turnīrā šonedēļ bija visnotaļ spēcīgs sastāvs, ieskaitot Žilu Simonu un Nikolaju Davidenko, taču neviens no viņiem līdz finālam netika. Par čempiona titulu šodien sacentās rumānis Viktors Hanesku (ATP 33.) un francūzis Žeremī Šardī (43.). Abi līdz šim bija tikušies divreiz, katram pa vienam panākumam.

Mača pirmajā geimā Šardī bija iespēja uzvarēt pie Hanesku serves, taču tā netika izmantota, bet pēc tam kortā dominēja rumānis, pirmo setu uzvarot ļoti pārliecinoši ar 6:1. Taču mača turpinājumā pārliecinošāk darbojās francūzis, uzvarot divus nākamos setus attiecīgi ar 6:3, un 6:4 un kļūstot par čempionu.

22 gadus vecajam francūzim šis ir pirmais ATP vienspēļu tituls. Par uzvaru Štutgartē viņš nopelnīja 250 ranga punktus un 71 700 eiro prēmiju, bet Hanesku – 150 punktus un 37 700 eiro.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-07-19 19:29, pirms 15 gadiem
es jau izlasīju Žguns - laikam esmu pārkarsis