Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Soderlings mājas turnīra finālā pret Almagro

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Soderlings mājas turnīra finālā pret Almagro
Robins Soderlings
Foto: SCANPIX SWEDEN

Zviedrijas pirmais numurs Robins Soderlings sasniedzis otro finālu pēc kārtas savā dzimtenē notiekošajā Bostades ATP "World Tour 250" turnīrā. Viņa pretinieks būs spānis Nikolass Almagro.

Soderlings šodien tikās ar Davidu Fereru. Pirmajā setā spānis uzvarēja ar 6:4, lai gan viņam bija vairākas iespējas tikt pie dubultbreika. Otrajā setā labāks bija Soderlings, kurš tika pie vairāk breikbumbām un vienu no tām spēja izmantot, pateicoties Ferera dubultkļūdai, setu uzvarot ar 6:3. Trešā seta ievadā Ferers vairāku kļūdu rezultātā vēlreiz zaudēja savu servi, bet pēc tam sev raksturīgi nespēja savākties un zaudēja ļoti pārliecinoši – 2:6. Soderlings finālā tiksies ar vēl vienu spāni – Nikolasu Almagro, kurš saplosīja savu tautieti Tomiju Robredo – 6:3, 6:1.

Almagro šis būs otrais Bostades fināls. 2007. gadā viņš zaudēja Fereram. Soderlings uzvarējis trīs no pieciem mačiem pret Almagro, ieskaitot arī šī paša turnīra ceturtdaļfinālā pirms gada. Pēdējā savstarpējā spēlē pārāks bijis Almagro, kurš uzvarēja šogad Madridē – 6:4, 7:5.

Zināmi finālisti arī Štutgartes turnīrā. Tajā par galveno balvu sacentīsies spānis Alberts Montanjess un francūzis Gaels Monfīss. Montanjess divos setos ar 6:3, 7:6(6) pārspēja savu tautieti Huanu Karlosu Ferrero, kuram otrā seta taibreikā bija divas setbumbas... Monfīsam bija nepieciešami trīs seti, lai tiktu pāri Danielam Himeno Traveram – 6:4, 4:6, 6:0. Montanjess ar Monfīsu spēlējis vienreiz, pirms pieciem gadiem uzvarot Bukarestes turnīra 1. kārtas mačā.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com: Tennis - ATP World Tour - Home