Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nalbandjans: "Spēlēšu vēl 3-4 gadus"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nalbandjans: "Spēlēšu vēl 3-4 gadus"
Davids Nalbandjans
Foto: AFP/Scanpix

''Lēmuma pieņemšana par operāciju bija ļoti smaga. Tagad man ir milzīga motivācija atgriezties kortā un atkal spēlēt,'' saka Argentīnas tenisists Davids Nalbandjans, kurš gurna savainojuma dēļ izlaida 2009. gada sezonas lielāko daļu.

Nalbandjans pēdējo spēli aizvadīja maijā, Eštorilas ATP turnīrā, bet pēc tam viņam tika veikta gurna operācija. Sākotnēji optimistiski tika prognozēts, ka viņš tūrē varētu atgriezties septembrī, taču tā nenotika. Viņa pirmais turnīrs pēc atgūšanās no traumas būs janvāra sākumā Oklendā, Jaunzēlandē.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Nalbandjans, kurš ATP rangā nokritis uz 64. vietu, uzvarēja paraugturnīrā savā dzimtenē un saka, ka ir priecīgs par atgriešanos kortā: ''Ārsti man sāka, ka līdz pilnīgai formas atgūšanai man būs nepieciešami 3-4 mēneši, līdz ar to labu sniegumu no manis var gaidīt ap Indianvelsas un Maiami turnīriem.''

''Nevēlos sasteigt atgriešanos, bet man šobrīd ir milzīga motivācija spēlēt. Pēdējie septiņi mēneši bija ļoti smagi. Lēmums par operācijas veikšanu nebija viegls. Pirmās dažas dienas pēc tam bija smagas,'' teica 2002. gada Vimbldonas finālists.

28 gadus vecais Nalbandjans cer spēlēt vēl 3-4 gadus.

Izmantotie resursi:
tennistalk.com