Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Sākušās "ARAG Pasaules komandu kausa" cīņas

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sākušās "ARAG Pasaules komandu kausa" cīņas
Leitons Hjūits
Foto: Reuters/Scanpix

Ar sešām vienspēlēm šodien Vācijas pilsētā Diseldorfā sācies tradicionālais “ARAG Pasaules komandu kausa” turnīrs tenisā vīriešiem. Dalībnieku sastāvs turnīrā šogad nav tas spēcīgākais, tomēr tenisistiem tā ir laba iespēja aizvadīt pēdējo pārbaudi pirms “French Open”.

Turnīra ģenerālsponsora „ARAG” apdrošināšanas kompānijas vārdā nosauktais turnīrs ATP tūrē ir ierasta parādība jau no 1978. gada un dēvējams par otro nozīmīgāko komandu turnīru vīriešu tenisā aiz Deivisa kausa. Turnīrā startē astoņu valstu komandas, kas sadalītas divās apakšgrupās. Katras valsts komanda aizvada cīņu ar visām pārējām apakšgrupas komandām, bet cīņa sastāv no divām vienspēlēm un vienas dubultspēles. Katras apakšgrupas uzvarētājkomandas savā starpā tiksies finālā, noskaidrot 2010. gada čempionus. Pērn šajā turnīrā uzvarēja Serbijas izlase, bet kopumā visvairāk titulu (pa četriem) ir četrām izlasēm – ASV, Vācijas, Zviedrijas un Spānijas izlasēm.

Šogad sarkanajā apakšgrupā spēlē Spānijas, ASV, Austrālijas, Čehijas izlases, bet zilajā Vācijas, Francijas, Argentīnas un Serbijas tenisisti. Jāsaka, ka komandu sastāvi šogad nav paši spēcīgākie un komandu pieteikumos ranga vadošo tenisistu uzvārdus neatrast. Šodien tika izspēlētas sešas vienspēles – uzvaras guva amerikānis Sems Kverijs, čehs Jans Hajeks, Austrālietis Leitons Hjūits, francūzis Žeremī Šardī, vācietis Andreass Beks un argentīnietis Orasio Sebaljoss. Pirmo cīņu iznākumus gan zināsim tikai rīt, kad notiks atlikušās vienspēles un dubultspēles.

“ARAG World Team Cup”

Sarkanās grupas rezultāti

ASV – Austrālija 1:1
Sam Querrey - Peter Luczak 6:7(4), 7:6(3), 6:3
John Isner - Lleyton Hewitt 2:6, 4:6

Čehija – Spānija 1:0
Jan Hajek - Daniel Gimeno-Traver 6:2, 6:2

Sarkanās grupas rezultāti

Francija – Vācija 1:1
Jeremy Chardy - Philipp Kohlschreiber 6:2, 6:4
Andreas Beck - Paul-Henri Mathieu 7:6(1), 6:7(4), 6:4

Argentīna – Serbija 1:1
Horacio Zeballos - Filip Krajinovic 6:1, 6:4

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2010-05-16 21:14, pirms 14 gadiem
Lai tā būda rūc!