Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Marejs pārsteigts par patīkamo dzīvi pēc tenisista karjeras noslēguma

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Marejs pārsteigts par patīkamo dzīvi pēc tenisista karjeras noslēguma
Endijs Marejs. Foto: Carl Recine/Reuters/Scanpix

37 gadus vecais Endijs Marejs augustā pēc Parīzes olimpiskajām spēlēm pielika punktu tenisista karjerai. Brits izteicies, ka dzīve pēc karjeras beigām ir pilnīgi pretēja nekā viņš bija iedomājies – tenisa spēlēšanas ikdienā nepietrūkst.

"Kopš pieliku punktu karjerai, jūtos brīvs, un man ir daudz laika, lai paveiktu to, ko vēlos. Varu veltīt laiku saviem bērniem, varu spēlēt golfu, varu iet uz trenažieru zāli un tur darīt to, ko vēlos," pauda Endijs Marejs, kura pēdējos gados aizēnoja dažādas traumas. 2019. gadā viņam tika veikta gūžas aizvietošanas operācija.

"Ir ļoti patīkami, un es to nemaz negaidīju. Domāju, ka dzīve pēc karjeras beigām būs grūta, ka man pietrūks tenisa, ka gribēšu atgriezties kortā un tūrē. Pagaidām viss bijis pilnīgi pretēji," pauda Marejs, kurš 2013. gadā pielika punktu Lielbritānijas 77 gadus ilgušajai gaidīšanai un triumfēja Vimbldonā. Viņam ir Vimbldonas tituls arī no 2016. gada, kā arī "US Open" tituls no 2012. gada.

Divkārtējais olimpiskais čempions vienspēlēs punktu karjerai pielika ar zaudējumu Parīzes dubultspēļu ceturtdaļfinālā. Marejs atzina, ka karjeras pēdējos gados izjutis vainas apziņu pret savu sievu un bērniem.

"Jutos vainīgs par to, ko daru. Kad devos prom uz trīs vai četrām nedēļām, jutos vainīgs, ka atstāju bērnus mājās, ka esmu prom no savas sievas," atzina bijušais tenisists.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/tennis/ar...

  +2 [+] [-]

, 2024-09-09 18:40, pirms nedēļas
ar tādu konta atlikumu ari pie mums jebkurš "pensionārs" būtu laimīgs

     [+] [-]

, 2024-09-09 21:44, pirms nedēļas
IIHF WC 2023 rakstīja: ar tādu konta atlikumu ari pie mums jebkurš "pensionārs" būtu laimīgs
Dzīvē svarīgākais nav tikai konta atlikums.. Tāpat, ja karjeru beidzis vien mēnesi atpakaļ ir pāragri runāt par to ka tas ir baigi patīkami. Šobrīd, pēc apraksta, viņam ir atvaļinājums. Domājams, interesantākais sāksies tikai pēc kāda pusgada, kad gribēsies atrast jaunus mērķus un izaicinājumus..

     [+] [-]

, 2024-09-09 21:58, pirms nedēļas
Nauda ir, dari ko gribi. Kas var nepatikt? Bērni, sieva laimīgi, ka beidzot mājās.

     [+] [-]

, 2024-09-09 22:17, pirms nedēļas
IIHF WC 2023 rakstīja: ar tādu konta atlikumu ari pie mums jebkurš "pensionārs" būtu laimīgs
Ja tu neesi pilnīgs lox , tad tev pensijas vecumā nauda būs
Bet vai būsi laimīgs , tas ir cits jautājums