Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Austrālijas un Kazahstānas tenisistes ar uzvarām sāk Kingas kausa finālturnīra dueļus

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Austrālijas un Kazahstānas tenisistes ar uzvarām sāk Kingas kausa finālturnīra dueļus
Aila Tomļanoviča. Foto: AP/Scanpix

LETA. Austrālijas un Kazahstānas sieviešu tenisa izlases otrdien Glāzgovā izcīnīja uzvaras Billijas Džīnas Kingas kausa finālturnīra pirmajos dueļos.

Austrālija ar rezultātu 2-1 pārspēja Slovākiju.

Vispirms vienspēlēs Storma Sendersa (WTA 237.) ar 6-4, 6-3 pārspēja Viktoriju Kuzmovu (WTA 146.) un Ajla Tomļanoviča (WTA 33.) ar 6-1, 6-2 uzvarēja Annu Karolīnu Šmiedlovu (WTA 100.). Dubultspēlē, pirms kuras jau dueļa iznākums bija izšķirts, slovākietes Kuzmova un Tereza Mihailīkova ar 2-6, 6-3, 10:6 uzvarēja Sendersu un Ellenu Peresu.

Tikmēr Kazahstāna pēc diviem mačiem ar 2-0 ir priekšā Lielbritānijai un arī nodrošinājusi uzvaru duelī.

Pirmajā cīņā Jūlija Putinceva (WTA 51.) ar 4-6, 6-3, 6-2 uzveica Ketiju Bulteri (WTA 124.), bet pēc tam Jeļena Ribakina (WTA 22.) ar 6-1, 6-4 guva virsroku pār Herietu Dārtu (WTA 98.).

B apakšgrupā bez Austrālijas un Slovākijas spēlēs arī Beļģija, bet C apakšgrupā kopā ar Kazahstānu un Lielbritāniju cīnīsies arī Spānija. A apakšgrupā spēlēs Šveice, Kanāda un Itālija, bet D apakšgrupā - Čehija, ASV un Polija.

Billijas Džīnas Kingas kausa finālturnīrs norisināsies līdz 13.novembrim "Emirates" arēnā. Spēles notiek iekštelpās uz cietā seguma.

Izmantotie resursi:
LETA