Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Jaukto dubultspēļu turnīrā uzvar Hūbere/B.Braiens

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Jaukto dubultspēļu turnīrā uzvar Hūbere/B.Braiens
Līzele Hūbere
Foto: AFP

''French Open'' jaukto dubultspēļu turnīrs noslēdzies ar galveno favorītu - Līzeles Hūberes/Boba Braiena - uzvaru, kuri finālā pieveica amerikānieti Vaniju Kingu un brazīlieti Marselo Melo – 5:7, 7:6(5), 10:7.

Jau pirmā seta pirmajā geimā Hūbere/Braiens nobreikoja Kingu/Melo un ASV duetam bija vēl dažas labas iespējas palielināt pārsvaru, taču tās netika izmantotas, un astotajā geimā Kinga/Melo atspēlējās, panākot 4:4. Šķita, ka pirmajā setā viss izšķirsies taibreikā, taču 12.geimā Hūbere/Braiens otro reizi šajās setā nespēja noturēt servi, līdz ar to setā uzvarēja Kinga/Melo – 7:5. Otrajā setā neviena breika nebija, un uzvarētāji tika noskaidroti taibreikā. Tajā uzvaru ar 7:5 izdevās izcīnīt Hūberei/Braienam. Arī pēc tam sekojošajā supertaibreikā pārāki bija turnīra favorīti, uzvarot ar 10:7, visā mačā svinot panākumu ar 5:7, 7:6(5), 10:7.

Braienam šis ir sestais ''Grand Slam'' tituls jauktajās dubultspēlēs un otrais pēc kārtas ''French Open''- pērn viņš uzvarēja pārī ar baltkrievieti Viktoriju Azarenku, bet Hūberei – pirmais.

Vīriešu dubultspēļu turnīrā noskaidroti finālisti. Abos pusfinālos konstatēti negaidīti rezultāti. Ar otro numuru izliktie dvīņu brāļi Bobs un Maiks Braieni pēc pārliecinoši uzvarētā pirmā seta (6:0) zaudēja nākamos divus setus DĀR pārstāvim Veslijam Mūdijam un beļģim Dikam Normanam – 6:7(5), 4:6. Otrajā pusfinālā zaudējumu cieta turnīra galvenie favorīti Kanādu pārstāvošais serbs Daniels Nestors un cits serbs Nenads Zimonjičs, kuri divos taibreikos ar 4:7 un 5:7 piekāpās ar trešo numuru izliktajiem čeham Lukašam Dluhijam un indietim Leanderam Paesam. Fināls notiks sestdien.

Izmantotie resursi:
rolandgarros.com

     [+] [-]

, 2009-06-04 22:06, pirms 15 gadiem
Abi ir labākie savu kategoriju dubultspēlēs...Kāpēc lai neuzvarētu pārī?