Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals otrdien aizvadīs pirmo maču kopš jūnija

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nadals otrdien aizvadīs pirmo maču kopš jūnija
Rafaelam Nadalam diskomfortu sagādā ne tikai ceļgals, bet arī mugura
Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas tenisists Rafaels Nadals otrdien Čīlē aizvadīs pirmo maču septiņu mēnešu laikā, dubultspēļu sacensībās sacenšoties kopā ar argentīnieti Huanu Monako. Nadala treneris Tonijs Nadals dienu pirms ļoti gaidītās spēles atklājis, ka komfortabla kustība viņa audzēknim būs vien mēneša beigās.

Nadals vienspēlēs Čīlē izlikts ar pirmo numuru, tādējādi Rafa no 1. kārtas ir brīvs, bet otrajā sacentīsies ar Gvido Pelju vai kādu no kvalifikācijas veiksminiekiem. Nadals pirmo maču kopš jūnija aizvadīs dubultspēlēs, kur spēlēs kopā ar Huanu Monako. Viņu pretinieki rītvakar būs čehu pāris Františeks Čermaks un Lukašs Dluhijs. Spēles sākums paredzēts plkst. 23:00 pēc Latvijas laika.

26 gadus vecais Nadals, kurš nav spēlējis kopš pagājušā gada jūnija beigām, šodien Čīlē aizvadīja pusotru stundu ilgu treniņu kopā ar vienu no šīs valsts visu laiku izcilākajiem tenisistiem Nikolasu Masu (viņš mājas turnīrā spēlēs, pateicoties "wild card").

Nadals Čīlē trenējies četras dienas, taču par optimālu formu vēl pāragri domāt. Tenisista treneris Tonijs Nadals atklājis, ka septiņkārtējā "French Open" čempiona kustēšanās pilnvērtīga nebūs līdz mēneša beigām.

Ceļgala savainojumi Nadalu mocījuši vairākus gadus. Kopš pēdējās likstas, kas sekoja fiasko Vimbldonā, Nadals ir izvairījies no operācijām, vien izmantojot terapiju pakalpojumus. "Viņa spēle ar katru dienu, ko šeit esam pavadījuši, ir uzlabojusies. Piedalīšanos dubultspēļu turnīrā izmantosim kā papildus testu," norādīja Tonijs Nadals.

Izmantotie resursi:
AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-02-05 08:17, pirms 11 gadiem
Ceru, ka Rafa atgriezīsies savā labākajā formā un sakaus Djokoviču.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-05 13:44, pirms 11 gadiem
MUSRAMO rakstīja: Ceru, ka Rafa atgriezīsies savā labākajā formā un sakaus Djokoviču.
Es ceru, ka Rafa atveseļosies, atgriezīsies savā labākajā formā un piekāpsies Džokeram RG.

  -1 [+] [-]

, 2013-02-05 15:48, pirms 11 gadiem
kada jega rakstit,ka Nicolass Massu ir viens no visu laiku izcilakajiem tenisistiem,ja Cilei ir bijusi parliecinosi labaki tenisisti:Fernando Gonzalez,Marcelo Rios.Tik pat labi var teikt,ka Denis Pavlovs ir viens no visu laiku izcilakajiem Latvijas tenisistiem......