Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Žguns pārvarējis pirmo kārtu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Žguns pārvarējis pirmo kārtu
Adrians Žguns
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas tenisists Adrians Žguns vakar sekmīgi iesācis ASV pilsētas Verobīčas "Future" tenisa turnīru, pirmajā kārtā ar 7:5, 5:7, 6:2 pārspējot rangā augstāk esošo itālieti Stefano Iani.

Latvijas tenisists Adrians Žguns šonedēļ startē Floridas pilsētas Verobīčas "Future" tenisa turnīrā ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru, kurā spēles norisinās uz māla seguma kortiem. Ar reitinga 683. vietu bija gana, lai Adrians uzreiz iekļūtu pamatturnīra dalībnieku vidū, bet pirmajā kārtā viņam pretiniekos bija itālietis Stefano Iani, kurš pašlaik ATP rangā ir 549. pozīcija.

Spēle iznāca gana sīva, bet trešajā setā sekmīgāks tomēr bija Adrians, uzvarot pretinieku ar 7:5, 5:7, 6:2. Turnīra otrajā kārtā viņa oponents būs mājinieks Gregorijs Oelets (ATP 627.), kurš negaidīti pārliecinoši sagrāva jauno Lietuvas cerīgu Ričardu Beraņķi – 6:2, 6:1.

Dubultspēļu turnīrā šajā pilsētā Adrians nestartē, bet par pirmās kārtas pārvarēšanu vienspēlēs ticis pie viena reitinga punkta.

Izmantotie resursi:
usta.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja