Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Pavlovs apstājas pusfinālā arī vienspēlēs

Pavlovs apstājas pusfinālā arī vienspēlēs
Deniss Pavlovs
Foto: www.prensatenis.cl

Latvijas tenisists Deniss Pavlovs nav spējis kvalificēties Salvadoras pilsētas Libertadas vienspēļu "Future" turnīra finālam. Pusfinālā viņu diezgan pārliecinoši apspēlēja Čīles sportists Hanss Podlipniks-Kastilo – 6:4, 6:2.

Tā kā Pavlovs pirms nedēļas bija uzvarējis Nikaragvas vienspēļu turnīrā, un arī Salvadorā ticis jau pie trim uzvarām, tad viņa panākumu sērija jau bija sasniegusi astoņas pēc kārtas. Lai iekļūtu finālā Denisam bija jāuzvar čīlietis Hans Podlipniks Kastilo, kurš turnīrā izlikts ar 6. numuru.

Latvijas sportistu gan varēja uzskatīt par favorītu šajā duelī, tomēr gana drošu un pārliecinošu panākumu svinēja čīlietis (6:4, 6:2), liedzot Pavlovam turpināt cīņu par titulu. Šajā turnīrā mūsu tenisists tika pie sešiem reitinga punktiem, kas tāpat ļaus uzlabot pozīcijas ATP rangā.

Arī nākamajā nedēļā Denisa plānos ir starptautiski turnīri. Šoreiz Dominikānas Republikā, kur „Future” turnīrā ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru startēs gana spēcīgi sportisti, kuri ir bieži viesi „Challenger” turnīros.

Izmantotie resursi:
itftennis.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Iga Švjonteka. Foto: Jimmie48 / WTA
2

Madrides 1/4 finālu sasniedz arī Švjonteka un Ribakina, Gofa apstājas

Spānijas galvaspilsētā Madridē risinās "WTA 1000" māla turnīrs, kur šovakar noslēdzas 1/8 fināli. Tālāk tika arī poliete Iga Švjonteka un kazahiete Jeļena Ribakina.
Rafaels Nadals. Foto: AP/Scanpix

Nadals sāk graujoši, bet turpinājumā pie uzvaras tiek grūtā trīs setu cīņā

Spānijas galvaspilsētā Madridē notiekošā ATP1000 līmeņa turnīra astotdaļfinālu sasniedzis titulētais Rafaels Nadals, kurš grūtā cīņā apspēlēja Pedro Kačīnu. Otro kārtu pārvarēja arī Daniils Medvedevs un Kaspers Rūds.
Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA
18

Madrides 1/8 finālā Ostapenko atzīst Žabēras pārākumu

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko 1/8 finālā zaudēja Āfrikas labākajai tenisistei Onsai Žabērai - 0:6, 4:6.