Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovam negaidīts zaudējums

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovam negaidīts zaudējums
Deniss Pavlovs
Foto: www.prensatenis.cl

Latvijas tenisists Deniss Pavlovs piedzīvojis zaudējumu Čīles pilsētas Santjago "Future" vienspēļu turnīra pirmajā kārtā. Ar 3. numuru izliktais Latvijas sportists divos setos atzina mājinieka Hulio Peraltas pārākumu – 3:6, 1:6.

Pirmajos divos Santjago „Future” turnīros Pavlovs startēja visai sekmīgi. Tā dubultspēlēs viņš triumfēja divas nedēļas pēc kārtas (kopā ar rumāni Katalinu Gardu), bet vienspēlēs tika sasniegts pusfināls un fināls. Tas deva rezultātu arī ATP rangā, kurā Pavlovs vienspēlēs pakāpies uz karjeras augstāko vietu – 397.

Arī šajā nedēļā Deniss bija viens no galvenajiem favorītiem vienspēlēs (izlikts ar 3. numuru), taču cieta neveiksmi jau pirmajā kārtā pret mājinieku Hulio Peraltu (ATP 766.) – 3:6, 1:6. Līdz ar to vienspēļu rangā pie punktiem mūsu sportists šonedēļ netiks.

Cerības uz trešo titulu pēc kārtas Denisam gan ir dubultspēlēs. Šajā turnīrā viņa pārinieks atkal ir rumānis Katalins Gards, un viņu duets ir turnīra galvenie favorīti. Cīņu par titulu abi sportisti uzsāks šodien, kad spēkosies ar Argentīnas/Francijas duetu – Hermans Gaihs / Lorēns Viņē.

Neveiksmi Meksikas pilsētā Obregonā cietis cits latvietis Adrians Žguns. Šonedēļ viņš gan startēja tikai dubultspēļu turnīrā, jo vēl pilnībā nav atlabis no pagājušajā nedēļā saķertā vīrusa. Spēlējot pārī ar Jaunzēlandes pārstāvi Metu Simpsonu, Adrians ar 4:6, 6:1, 7:10 piekāpās mājiniekiem Burboa/Peraltam-Tello. Nākamais turnīrs Žgunam gaidāms jau jaunnedēļ, citā Meksikas pilsētā Gvadalaharā.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja