Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovam un Lejniekam zaudējumi Kanāriju salās

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovam un Lejniekam zaudējumi Kanāriju salās
Deniss Pavlovs
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Nesekmīgs Tenerifes "Cahllenger" tenisa turnīrs iznācis Latvijas tenisistiem Denisam Pavlovam un Kārlim Lejniekam, kuri piedzīvoja zaudējumus jau pirmajās kvalifikācijas spēlēs un pamatturnīram nekvalificējās.

Gan Deniss Pavlovs (ATP 280.), gan Kārlis Lejnieks (ATP 493.) šodien uzsāka dalību Spānijai piederošo Kanāriju salu pilsētas Tenerifes "Challenger" turnīrā ar balvu fondu 30 000 eiro. Abiem latviešiem vienspēļu turnīrs bija jāsāk no kvalifikācijas, bet arī tajā iztika bez panākumiem.

Pavlovs sacensības uzsāka tikai no kvalifikācijas otrās kārtas, jo bija izlikts ar 2. numuru, taču tas nepalīdzēja spēlē pret francūzi Žanu Noelu Insausti (ATP 466.) – 1:6, 1:6. Tikmēr Lejnieks jau kvalifikācijas pirmajā kārtā ar 5:7, 1:6 zaudēja Lielbritānijas pārstāvim Džonatanam Merejam (ATP 415.). Līdz ar to vienspēļu turnīrs abiem latviešiem ir galā, bet par startu dubultspēļu turnīrā pagaidām ziņu nav.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com