Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Juška un Pavlovs zaudē finālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška un Pavlovs zaudē finālā
Deniss Pavlovs un Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas tenisistu duets Andis Juška un Deniss Pavlovs šodien Francijas pilsētā Puatjē nespēja kļūt par dubultspēļu turnīra čempioniem, finālā ar 7:5(4), 4:6, 8:10 zaudējot Mihaelam Koningam un Robertam Smītsam.

Francijas pilsētas Puatjē "Future" turnīrā ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru dubultspēlēs galveno favorītu godā bija Latvijas duets Andis Juška un Deniss Pavlovs. Abi sportisti kopā bija sekmīgi aizvadījuši cīņu Deivisa kausa mačā pret Moldovas komandu un arī Francijā spēlēja godam.

Pirmajās trīs spēlēs latviešu duets nezaudēja ne seta, pārliecinoši iekļūstot finālā. Tajā pretī stājās ar 4. numuru izliktais Nīderlandes un Austrālijas duets Mihaels Konings un Roberts Smītss. Jāpiemin, ka Smītss pirms dubultspēļu fināla aizvadīja arī vienspēļu finālu, kurā apspēlēja Dominiku Mefertu no Vācijas un kļuva par čempionu.

Finālspēle izvērtās ļoti līdzvērtīga un sīva. Pirmo setu taibreikā uzvarēja Pavlovs un Juška, bet otrajā ar 6:4 pārāki bija viņu pretinieki. Turnīra čempionus vajadzēja noskaidrot supertaibreikā, kurā veiksme uzsmaidīja Koningam un Smītsam. Par fināla sasniegšanu latvieši nopelnīja pa 19 reitinga punktiem.

Atgādinām, ka arī vienspēļu turnīrā abi Latvijas tenisisti bija izlikto sportistu vidū (Pavlovs ar 7., Juška ar 8. numuru), taču tajā sekmes bija mazākas. Andis zaudēja otrajā kārtā krievam Denisam Matsukevičam (nopelnīts viens reitinga punkts), bet Deniss ceturtdaļfinālā piekāmās nākamajam čempionam Robertam Smītsam, nopelnot četrus reitinga punktus.

Jaunnedēļ abi latvieši dosies uz "Challenger" sērijas turnīriem, taču katrs savā zemē – Pavlovs iekļuvis Lielbritānijai piederošās salas Džersijas pamatturnīra dalībnieku skaitā, kamēr Juška dosies uz Bosniju un Hercegovinu, kur Sarajevas turnīrā aizvadīs pirmās kārtas spēli ar beļģi Janiku Mertensu.

Izmantotie resursi:
atptennis.com

     [+] [-]

, 2009-03-22 22:02, pirms 15 gadiem
Žēl ka neizdevās...Super TieBreaka jau vareja aiziet uz abam pusem !

Labi, ka arī Pavlovs beidzot uzspēlēs Challenger...

     [+] [-]

, 2009-03-22 22:15, pirms 15 gadiem
turēsim īkšķus! gaidīšu redzēt atkal kopā abus mūsējos ne tikai Deivisa kausā!