Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Juška tomēr netiek pie titula

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška tomēr netiek pie titula
Andis Juška
Foto: www.ippopen.net

Latvijas tenisists Andis Juška šodien nespēja uzvarēt Opavas (Čehija) "Future" vienspēļu turnīrā, finālā ar 6:7(7), 5:7 piekāpjoties mājiniekam Janam Mertlam.

2008. gada starptautisko turnīru sezonu Latvijas tenisists Andis Juška noslēdza ar diviem "Future" turnīriem Čehijā. Pēc reitinga (ATP 369.) Andis gan nebija galvenais favorīts uz panākumu, taču latvieša potenciāls tomēr ir krietni augstāks, nekā pašreizējā reitinga pozīcija. Pirms nedēļas Andis aizkļuva līdz turnīra pusfinālam, bet šonedēļ startēja veiksmīgāk, tiekot finālā. Pie pirmā (un vienīgā iespējamā) vienspēļu turnīra titula gan tikt neizdevās.

Anda pretinieks šodien finālā bija mājinieks Jans Mertls. ATP rangā viņš ieņem augstāku pozīciju (324.), taču pirms nedēļas Juška bija apspēlējis Mertlu ar 6:4, 6:4. Opavas turnīrā Andim visi mači bija gana sīvi, un arī fināls nebija izņēmums. Diemžēl šoreiz panākumu gūt neizdevās – zaudējums ar 6:7(7), 5:7, kas nozīmēja, ka 2008. gadā Juškam nebija izdevies uzvarēt nevienā starptautiskajā turnīrā vienspēlēs.

Opavā Juška nopelnīja 12 reitinga punktus, kas ļaus uzlabot reitinga pozīciju gada noslēgumā. Rīt Andim tiks pieskaitīti vēl pirms nedēļas izcīnītie seši punkti, bet Opavā nopelnītais rangā atspoguļosies 29. decembra rangā.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-12-21 21:15, pirms 15 gadiem
Mertls ir augstākā pozijā, tā kā...

Bet nu nekas, bija tuvu! Kā jau rakstā minēts - Andim potenciāls ir daudz augstāks! Būs vēl lauri.