Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovs turpina Čīlē, Žguns - Meksikā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs turpina Čīlē, Žguns - Meksikā
Deniss Pavlovs
Foto: www.prensatenis.cl

Latvijas tenisisti Deniss Pavlovs un Adrians Žguns arī šonedēļ startēs "Future" turnīros Amerikā – Pavlovs Čīles pilsētā Santjago, bet Žguns Meksikas pilsētā Obregonā. Pavlovs pārī ar rumāni Katalinu Gardu ticis jau pie pirmās uzvaras dubultspēlēs.

Tāpat kā pagājušajā nedēļā Deniss Pavlovs startē Čīles pilsētas Santjago "Future" tenisa turnīrā. Vienspēlēs Deniss izlikts ar 3. numuru un pirmajā kārtā tiksies ar mājinieku Kristobalu Savadru-Korvalanu (ATP 861.). Tikmēr dubultspēlēs Pavlovs atkal spēlē kopā ar rumāni Katalinu Gardu, ar kuru pagājušajā nedēļā tika uzvarēts turnīrā. Arī šoreiz viņi ir galvenie favorīti un pirmo kārtu jau pārvarējuši, ar 6:2, 6:4 apspēlējot čīliešus Davidu Flemingu un Luisu Ignasio Moralesu. Nākamajā kārtā viņu sāncenši būs Argentīnas un Čīles duets.

Tikmēr Žguns devies uz kārtējo "Future" turnīru Meksikā. Obregonas pilsētā viņš uzreiz startēs pamatsacensībās un pirmajā kārtā tiksies ar meksikāni Roberto Burboa. Atgādinām, ka jaunākajā ATP rangā Adrians pakāpās uz 999. vietu.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2008-10-22 06:54, pirms 16 gadiem
Pavlovs jau ir nākošajā kārtā par Žgunu vēl nav ziņu