Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Juška un Pavlovs iekļūst dubultspēļu finālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška un Pavlovs iekļūst dubultspēļu finālā
Deniss Pavlovs un Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts

Uzbekistānas pilsētas Karši „Challenger” tenisa dubultspēļu turnīra finālā šodien iekļuvuši latvieši Andis Juška un Deniss Pavlovs, izcīnot trešo divu setu uzvaru. Vienspēlēs panākumi gan izpalikuši – vakar abi zaudēja otrās kārtas mačos.

Jau ziņojām, ka Andis Juška un Deniss Pavlovs šonedēļ devušies uz Uzbekistānu, kur Karši „Challneger” turnīrā cenšas papildināt savu reitinga punktu bagāžu. Turnīra balvu fonds ir 35 000 ASV dolāru, bet spēles notiek uz hard seguma. Vienspēļu turnīrā Andis tika izlikts ar 5. numuru, bet Deniss ar 7. Pirmajā kārtā abiem izloze bija ļoti parocīga – pretiniekos bija mājinieki, kuri ATP rangā nemaz neatrodas un turnīrā startē pateicoties wild card. Šajās spēlēs gan Andis, gan Deniss savas izdevības izmantoja, nopelnot pa pieciem punktiem.

Vakar abi sportisti aizvadīja otrās kārtas cīņas, kurā Juškas pretinieks bija serbs Nikola Čiričs (ATP 334.), bet Denisa sāncensis bija austrālietis Gregs Džounss (ATP 305.). Diemžēl abās spēlēs nācās zaudēt – Andis piekāpās pretiniekam ar 3:6, 6:7(3), bet Deniss ar 4:6, 1:6.

Dubultspēlēs sekmes ir labākas – vakar ceturtdaļfinālā ar 6:1, 6:3 izdevās pieveikt Dastinu Braunu (Jamaika) un Raineru Aitcingeru (Austrija), bet šodien Latvijas duets nodrošināja vietu finālā – ar 6:3, 7:6(6) apspēlēti Giljermo Alkaide (Spānija) un Jirži Krkoška (Čehija).

Rīt cīņā par dubultspēļu titulu Anda un Denisa sāncenši būs Sadiks Kadirs (Austrālija) un Puravs Radža (Indija), kuri tāpat kā mūsējie turnīrā vēl nav zaudējuši ne seta. Par iekļūšanu finālā Deniss un Andis jau ieguvuši pa 45 reitinga punktiem.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

  +1 [+] [-]

, 2009-08-20 20:29, pirms 15 gadiem
cerēju, ka vienspēlēs abiem ies labāk, bet tagad vismaz prieks par iespēju iegūt titulu dubultspēlēs un izcīnītajiem punktiem!

  +1 [+] [-]

, 2009-08-21 08:06, pirms 15 gadiem
Uzbekijas čempioni!!!!! Labi skan!!!