Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovs un Juška soli no titula Francijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs un Juška soli no titula Francijā
Deniss Pavlovs
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Francijas pilsētas Puatjē "Future" dubultspēļu turnīra finālu šodien sasniedza ar 1. numuru izliktais Latvijas duets Deniss Pavlovs un Andis Juška, kuri pusfinālā apspēlēja mājinieku duetu Ferē un Rodrigess – 7:5, 6:4.

Jau ziņojām, ka Denisa Pavlova un Anda Juškas duets Francijas turnīrā ir galvenie favorīti, ko turnīra pirmajās divās kārtās arī bija pārliecinoši apliecinājuši, nezaudējot ne sea. Arī šodien pusfinālā tradīcija tika turpināta, apspēlējot mājiniekus Antuānu Ferē un Matjē Rodrigesu ar 7:5, 6:4. Svētdien finālā latviešu pretinieki par turnīra galveno balvu būs ar 4. numuru izliktie Mihaels Konings (Nīderlande) un Roberts Smītss (Austrālija).

Tieši Smītss šodien sarūgtināja Pavlovu vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālā. ATP rangā austrālietis atrodas augstāk nekā Deniss (233. pret 286.), tomēr sīvā pirmā seta taibreikā ar 7:6(5) pārāks bija latvietis. Otrajā setā Smītss revanšējās ļoti pārliecinoši (6:1), taču trešajā spēle atkal bija ļoti sīva. Seta galotnē veiksme tomēr uzsmaidīja austrālietim, kurš uzvarēja ar 7:5 un iekļuva vienspēļu pusfinālā.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-03-21 02:19, pirms 15 gadiem
Vispār Deniss baigais malacis, nebiju gaidījis, ka viņš tik līdzvērtīgi pacīnīsies pret Smītsu.

Kaut nu izdotos mūsējiem to dubultspēļu titulu paņemt. Veiksmi!