Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Juška zaudē otrajā kārtā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška zaudē otrajā kārtā
Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Neveiksmi Francijas pilsētas Puatjē "Future" vienspēļu turnīra otrajā kārtā piedzīvojis Latvijas tenisists Andis Juška, kurš ar 7:6(4), 6:7(6), 3:6 piekāpās Denisam Matsukevičam no Krievijas.

Atgādinām, ka šajā "Future" turnīrā Latviju pārstāv kā Andis Juška, tā Deniss Pavlovs. Vakar abi latvieši svinēja uzvaras pirmās kārtas mačos vienspēlēs, bet šodien abiem jāaizvada otrās kārtas spēles.

Kā pirmais kortā devās Andis Juška, kurš šajā turnīrā izlikts ar 8. numuru. Viņa pretinieks bija krievs Deniss Matsukevičs, kurš ATP rangā atrodas ap 300 vietām zemāk (592. vieta). Pret viņu Juška jau bija spēlējis piecas reizes, no kurām uzvarējis gan tikai divreiz. Šogad Vācijā Andis pretinieku bija apspēlējis ar 6:3, 6:0, tomēr šodien viss izvērtās citādi. Spēle bija ļoti sīva – katrs no pirmajiem diviem ilga gandrīz pa stundai. Pirmā seta taibreikā sekmīgāks bija Andis, bet otrajā setā Juškam neizdevās izmantot vienu mačbumbu, un Krievijas sportists līdzsvaroja rezultātu pa setiem. Izšķirošajā setā Matsukevičs reizi nobreikoja Jušku, ar ko bija gana, lai svinēju uzvaru vairāk nekā divarpus stundu ilgā mačā.

Turnīrs gan Andim vēl nav galā, jo kopā ar Pavlovu abi rīt spēlēs dubultspēļu turnīra pusfinālā. Pavlovam vienspēļu turnīra pusfinālmačs vēl tikai gaidāms šovakar.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-03-19 20:03, pirms 15 gadiem
cik punktus nopelnija? kāda prēmija?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-03-19 20:19, pirms 15 gadiem
nē nē tikai ne to slimību..laikam lipīga?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-20 01:30, pirms 15 gadiem
Šitas bija jāņem!