Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovs iekļūst dubultspēļu ceturtdaļfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs iekļūst dubultspēļu ceturtdaļfinālā
Deniss Pavlovs

Latvijas tenisists Deniss Pavlovs pārī ar austrieti Raineru Aicingeru šodien iekļuvis Marokas pilsētas Tanžeras "Challenger" turnīra ceturtdaļfinālā. Pirmās kārtas mačā viņi uzveica ar otro numuru izlikto spāņu duetu Fornelu un Pohu-Grandinu – 6:4, 6:3.

Jau ziņojām, ka šonedēļ Deniss Pavlovs spēlē Marokā, Tanžeras pilsētā. Tur norisinās "Challenger" sērijas tenisa turnīrs ar balvu fondu 30 000 eiro. Vienspēļu turnīrā Deniss zaudēja jau pirmajā kārtā (3:6, 1:6 pret itāli Džankarlo Petracuolo), bet līdz dubultspēļu turnīra pirmās kārtas mačam nācās krietni pagaidīt – vakar paredzētā spēle tika pārcelta, jo krietni iekavējās pārējo maču izspēle.

Tādējādi kortā pret ar 2, numuru izliktajiem spāņiem Marku Fornelu un Karlosu Pohu-Grandinu Pavlovs un Aicingers izgāja tikai šodien. Spēle iesākās ar abpusējiem breikiem, taču turpinājumā sekmīgāk jau klājās servētājiem. Seta septītajā geimā spāņi gan atkal tika nobreikoti, un iegūto pārsvaru Latvijas/Austrijas duets nosargāja. Otrajā setā Pavlovs un Aicingers pretiniekus nobreikoja jau pirmajā geimā, un arī šoreiz izcīnīto pārsvaru nosargāja visa seta garumā, noslēdzot to ar identisku rezultātu – 6:3.

Par pirmās kārtas pārvarēšanu Pavlovs un Aicingers nopelnīja 13 reitinga punktus, bet vēlāk šodien iesāka arī ceturtdaļfināla spēle pret vācieti Aleksandru Floku un grieķi Aleksandru Jakupoviču. Pirmajā setā Pavlovam un Aicingeram izdevās uzvarēt ar 6:4, bet otrajā pie 3:3 spēle tika pārtraukta tumsas dēļ un tiks pabeigta rīt.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com