Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Lībietim triumfs ceturtajā dubultspēļu turnīrā pēc kārtas

Emils Ozerinskis

Lībietim triumfs ceturtajā dubultspēļu turnīrā pēc kārtas
Miķelis Lībietis. Foto: Latvijas Tenisa Savienība

LETA. Latvijas tenisists Miķelis Lībietis svētdien Itālijā uzvarēja Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) M-25 dubultspēļu turnīrā un ceturtajās sacensībās pēc kārtas tika pie trofejas.

• Lībietis kopā ar vācieti Timo Štoderu finālspēlē ar rezultātu 6-3, 6-3 pārspēja ar pirmo numuru izsētos rumāņus Cezaru Kretu un Mirceu Aleksandru Jecanu.

• Latvijas tenisists augustā atgriezās kortā pēc gandrīz piecu gadu pārtraukuma. Spēlējot kopā ar Štoderu, savā otrajā dubultspēļu turnīrā viņš aizcīnījās līdz finālam, bet turpmākajās četrās M-25 sacensībās Latvijas un Vācijas duets, kas patlaban ir 16 uzvaru sērijā, bijis nepārspēts.

• Par uzvaru dubultspēļu sacensībās Lībietis nopelnīja 25 pasaules ranga punktus. Fināla sasniegšanai viņam un Štoderam šajā turnīrā bija nepieciešams trīs uzvaras.

• ATP dubultspēļu rangā Lībietis šobrīd ieņem 711.pozīciju, bet svētdien izcīnītais tituls ļaus turpināt kāpumu.

Izmantotie resursi:
LETA