Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Lejnieks neiekļūst pusfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Lejnieks neiekļūst pusfinālā
Kārlis Lejnieks
Foto: www.spbopen.ru

Zaudējumu Štutgartes "Future" vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālā šodien cietis Kārlis Lejnieks. Viņam ar 2:6, 4:6 nācās piekāpties turnīra otrajam numuram, Konstantīnam Kravčukam no Krievijas.

Štutgartes turnīrs bija otrais "Future" sērijas turnīrs, kurā startēja Kārlis Lejnieks (ATP 485.). Pirmajiem no tiem Kārlim izdevās pārvarēt vienu kārtu, bet otrajā – šonedēļ Štutgartē jau divas. eSports.lv jau ziņoja par Kārļa panākumiem pār rangā līdzās esošajiem slovēni Janešu Semrajču un francūzi Ludoviku Voltēru, bet šodien pretī stājās turnīra otrais numurs, Konstantīns Kravčuks no Krievijas (ATP 305.).

Diemžēl šajā spēlē Kārlim neizdevās izrādīt pārāk lielu pretestību un nācās zaudēt ar 2:6, 4:6. Līdz ar to turnīrā nopelnīti divi reitinga punkti. Jaunnedēļ Kārlis plānojis startēt vēl vienā "Future" turnīrā, kas norisināsies citā Vācijas pilsētā Kārstā. Tur Lejnieks pat varētu būt Izlikto sportistu vidū.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja