Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Juškam neizdodas kvalificēties pamatturnīram Meksikā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juškam neizdodas kvalificēties pamatturnīram Meksikā
Andis JuškaFoto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas tenisistam Andim Juškam nav izdevies kvalificēties Meksikā notiekošā "Challenger" vienspēļu turnīra pamatsacensībām. Andis ar 6:3, 1:6, 6:7(5) piekāpās francūzim Vinsentam Millo, kuram dienu iepriekš zaudēja arī Kārlis Lejnieks.

Aizvadītās nedēļas nogalē Andis Juška un Kārlis Lejnieks uzsāka dalību Meksikas galvaspilsētas Mehiko "Challenger" turnīrā "Casablanca San Angel" ar balvu fondu 35 000 ASV dolāru. Abiem latviešiem cīņas bija jāsāk no kvalifikācijas, bet pārvarēt to neizdevās.

Pirmo kārtu pārvarēt izdevās tikai Juškam, kurš ar 6:2, 6:2 pārspēja japāni Junu Mitsuhaši, kamēr Kārlis Lejnieks kapitulēja francūža Vinsenta Millo priekšā – 3:6, 1:6. Kā izrādījās vēlāk, Millo bija pārāk ciets rieksts arī Juškam. Kvalifikācijas turnīra otrajā kārtā Andis piekāpās ATP ranga 390. vietas īpašniekam ar 6:3, 6:1, 6:7(5). Jāpiezīmē, ka vēlāk Millo iekļuva arī pamatturnīrā, izšķirošajā spēlē pārspējot kvalifikācijas galveno favorītu Nilsu Deseinu.

Tā kā dubultspēļu turnīrā mūsu sportisti nestartē, tad abiem turnīrs noslēdzies bez papildus reitinga punktu iegūšanas.

Izmantotie resursi:
wtatour.com