Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Žgunam labas sekmes Meksikā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Žgunam labas sekmes Meksikā
Adrians Žguns
Foto: www.liepajniekiem.lv

Latvijas tenisists Adrians Žguns ļoti sekmīgi aizvada "Future" tenisa turnīru Meksikas pilsētā Toreonā-Koahuljā. Lai gan turnīrs sākts no kvalifikācijas, šobrīd Latvijas sportists ticis jau līdz pusfinālam.

Septembrī pārvarot ASV pilsētas Irvinas „Future” turnīra pirmo kārtu, 26 gadus vecais liepājnieks Adrians Žguns, kurš šobrīd lielākoties darbojas kā treneris Floridā, atkal iekļuva ATP rangā. Nākamais turnīrs ASV nebija sekmīgs, bet šonedēļ Meksikā Žguns sasniedzis ļoti labus rezultātus.

Arī Meksikas pilsētas Toreonas-Koahuljas „Future” vienspēļu turnīru Adrians sāka no kvalifikācijas. Tajā izdevās tikt pie divām uzvarām, apspēlējot mājiniekus – Raulu Isaisu Rosasu-Zazuru (6:4, 4:0, pretinieks spēli neturpināja) un Hoahinu Amdanu (6:2, 6:4). Pamatturnīra pirmajā kārtā Adrians ar 6:3, 6:3 apspēlēja amerikāni Kristoferu Raču, bet otrajā ar arī slovēni Borutu Pucu – 2:6, 6:3, 6:4. Abi šie sportisti, tāpat kā žguns turnīru bija sākuši no kvalifikācijas.

Šķita, ka Žguna veiksmes sērija apstāsies ceturtdaļfinālā, kur pretī stājās ar 2. numuru izliktais meksikānis Migels Galardo Valless (ATP 517.), taču Žguns negaidīti viegli tika ar viņu galā – 6:2, 6:2. Līdz ar to Latvijas sportists iekļuva pusfinālā, garantējot trīs reitinga punktus. Pusfinālā viņa pretinieks būs vēl viens mājinieks Cesars Ramiress, kurš turnīrā izlikts ar 7. numuru, bet ATP rangā pašlaik ir 644. vietā.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2008-10-11 09:52, pirms 16 gadiem
Ramirezs labs, ITF- U18 TOP10 :O
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-11 13:57, pirms 16 gadiem
davjans rakstīja: Ramirezs labs, ITF- U18 TOP10 :O
nja vinsh vel Meksikanis.
ja Žguns vinees buushu vairak neka paarsteigts.