Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovam joprojām zaudējumi vienspēlēs

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovam joprojām zaudējumi vienspēlēs
Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, eSports.lv

Latvijas tenisistam Denisam Pavlovam joprojām neizdodas pārvarēt neveiksmju sēriju vienspēļu turnīros. Šodien Samarkandas „Challenger” turnīra pirmās kārtas spēlē viņš ar 3:6, 4:6 zaudēja korejietim Vong-Sunam Junam. Dalību turnīrā Deniss gan turpina dubultspēlēs.

Jau ziņojām, ka vakar Deniss Pavlovs sekmīgi iesāka Uzbekistānas pilsētas Samarkandas „Challenger” tenisa turnīru, pārī ar kazahu Andreju Kedrjuku pārvarot dubultspēļu turnīra pirmo kārtu. Šodien Pavlovam bija jāaizvada vienspēļu turnīra pirmās kārtas mačs, kurā tik labi neveicās.

Pretiniekos bija ATP ranga 508. numurs Vong-Sans Juns (Koreja), kurš sacensības bija iesācis no kvalifikācijas. Lai arī Deniss rangā ir augstāk (šobrīd 297.) un turnīrā viņš bija izlikts ar 7. numuru, tomēr pie uzvaras tikt neizdevās – 3:6, 4:6. Pavlovam šis bija jau piektais zaudējums pēc kārtas dažādos vienspēļu turnīros, bet kopumā 2009. gadā Denisam izdevies uzvarēt tikai četras spēles, no kurām viena bija Deivisa kausā pret Moldovu.

Rīt Pavlovs un Kedrjuks turpinās cīņas dubultspēļu turnīrā – ceturtdaļfināla pretinieki būs taivānieši Sin-Hans Lī un Sung-Hua Jangs.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-08-12 07:59, pirms 15 gadiem
Viņš jau Gulbja draugs. Saķēruši vienu un to pašu vīrusu!

     [+] [-]

, 2009-08-12 10:10, pirms 15 gadiem
Pavlovs jau nu gan pārņēmis Gulbja taktiku, bet Gulbi varam apskaust par apbrīnojamo stabilitāti panākumos turnīros. pārsvarā otrā kārta un miers!