Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Žguns finālu nesasniedz

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Žguns finālu nesasniedz
Adrians Žguns
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas tenisists Adrians Žguns pārī ar amerikāni Metjū Robertsu nav spējis sasniegt Litlrokas "Future" dubultspēļu finālu. Pusfināla spēlē viņi ar 6:7(5), 4:6 zaudēja turnīra galvenajiem favorītiem Vasekam Pospisilam un Raienam Jangam.

Kā jau ziņojām šonedēļ Adrians Žguns startēja ASV pilsētas Litlrokas "Future" tenisa turnīrā ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru. Vienspēļu turnīrā Adrians spēja pārvarēt vienu kārtu, bet labāk sekmējās dubultspēlēs, kur kopā ar amerikāni Metjū Robertsu aizkļūts līdz pusfinālam.

Tajā pretī stājās ar 1. numuru izliktie Vaseks Pospisils (Kanāda) un Raiens Jangs (ASV). Lai arī spēles rezultāts liecina par sīvu spēli, tomēr divos setos pārāki bija Žguna un Robertsa pretinieki – 7:6(5), 6:4. 20. aprīlī Žguns iegūs vietu arī dubultspēļu rangā, jo iegūti septiņi reitinga punkti, bet vienspēlēs Litlrokā nopelnīts viens punkts.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com