Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Opmanis pie reitinga punkta netiek

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Opmanis pie reitinga punkta netiek
Ričards Opmanis

Latvijas tenisistam Ričardam Opmanim nav izdevies izcīnīt uzvaras Vācijas pilsētas Leimenes "Future" turnīra pirmās kārtas mačos. Līdz ar to ATP ranga šis 18 gadus vecais tenisists vēl neiekļūs.

Jau ziņojām, ka Vācijas pilsētas Leimenes „Future” tenisa turnīra vienspēļu kvalifikācijā Ričards Opmanis startēja sekmīgi, izcīnot divas uzvaras un iekļūstot pamatturnīrā. Diemžēl pamatturnīrā sekmes vairs nebija tik labas.

Vienspēlēs pirmajā kārtā nācās spēlēt ar turnīra 4. numuru Ladislavu Čramostu no Čehijas (ATP 529.), un šajā spēlē čehs bija pārliecinoši labāks – 6:4, 6:2. Sīvāka spēle izdevās dubultspēļu pirmajā kārtā, kur pārī ar krievu Stepanu Hotuļevu bija jāspēlē pret mājiniekiem Pirminu Henli un Danielu Štoeru. Tomēr galarezultātā neveiksme arī šajā mačā – 4:6, 6:3, [3:10], un turnīrs galā.

Izmantotie resursi:
itftennis.com