Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovs turpina cīņu par dubultspēļu titulu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs turpina cīņu par dubultspēļu titulu
Deniss Pavlovs
Foto: www.prensatenis.cl

Latvijas tenisists Deniss Pavlovs pārī ar rumāni Katalinu Gardu aizvadītajā naktī sasniedzis Limas "Future" dubultspēļu turnīra finālu. Tikmēr vienspēlēs Denisam zaudējums ceturtdaļfinālā.

Peru galvaspilsētas Limas „Future” tenisa turnīrā (balvu fonds 15 000 ASV dolāru) Pavlovam vakarnakt bija jāaizvada divas spēles. Vispirms viņš aizvadīja vienspēļu turnīra ceturtdaļfināla spēli, kurā pretiniekos bija Čīles sportists Horhe Agilars. ATP rangā liela starpība starp abiem pusfināla tīkotājiem nebija (Pavlovs 376., Agilars 425. vieta), tāpēc varēja gaidīt sīvu cīņu. Tāda arī tā iznāca, tomēr ar neveiksmīgu iznākumu mūsu sportistam. Pirmo setu gan Deniss uzvarēja taibreikā, taču abos nākamajos zaudēja – 7:6(5), 4:6, 1:6, vienspēļu turnīru noslēdzot ar trīs reitinga punktu izcīnīšanu.

Nedaudz vēlāk kopā ar savu nu jau ierasto dubultspēļu pārinieku Katalinu Gardu (Rumānija) Pavlovs startēja dubultspēļu turnīra pusfinālā. Arī Gards iepriekš bija zaudējis vienspēļu ceturtdaļfinālā, bet dubultspēlē abiem izdevās revanšēties. Ar 7:6(7), 6:0 tika apspēlēti Maurisio Ečazu (Peru) un Ivans Endara (Ekvadora). Finālā Pavlova un Garda sāncenši būs amerikāņi Stefens Bass un Adams Fass.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2008-11-08 13:28, pirms 15 gadiem
Nu lai soļo pretīm uzvarai

     [+] [-]

, 2008-11-08 15:24, pirms 15 gadiem
Bass un Fass

Dubultspēlēs cerams, ka būs kārtējais tituls, gaidam arī tādus pašus panākumus vienspēlēs un jau būtu taka laiks domāt par Challengeriem

     [+] [-]

, 2008-11-09 09:50, pirms 15 gadiem
Vairs necīnās Apsvecu ar trešo titulu īsā laikā dubultspēlē