Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Slovākijas hallē Semeņistaja izlaiž pārsvaru un piekāpjas laukuma saimniecei

Slovākijas hallē Semeņistaja izlaiž pārsvaru un piekāpjas laukuma saimniecei
Darja Semeņistaja. Foto: MD sports / @darja_sem

Slovākijas hallē sācies Trnavas W60 ITF turnīrs uz cietā seguma. Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja (WTA 222.) šodien pirmajā kārtā ar 6:7, 6:4 un 5:7 negaidīti zaudēja gadu jaunākai slovākietei Radkai Zelničkovai (WTA 560.).

Pirmajā setā Semeņistaja atspēlēja breikbumbu un panāca 1:1. Citā kortā kāda servētāja regulāri izdvesa Aļonai Ostapenko raksturīgo skaņu. Zelničkova savos serves geimos rādīja pārliecinošu sniegumu, līdz ar to rezultāts kļuva 6:6. Taibreikā mūsu sportiste no 0-1 aizcīnījās līdz 2-1, slovākiete iesita tīklā (3-1) un pie tīkla netika galā ar augstu bumbu (5-2), Latvijas tenisiste piekāpās nākamajās epizodēs (5-5) un ar labu servi panāca 6:5, taču beigās divas reizes izsita autā - 6(6):7.

→ → Nākamā seta sākumā Zelničkova netrāpīja laukumā (breikbumba) un galu galā noturēja servi - 1:1. Trešajā geimā Semeņistaja uzvarēja pirmajās trijās izspēlēs, servētāja atbildēja ar četriem panākumiem un turpinājumā izcīnīja 2:2. Cīnoties pret precīzo sitēju, Semeņistaja aizservēja līdz 15-40 un uzvarēja nākamajās divās izspēlēs, atspēlēja vēl vienu breikbumbu un sarūpēja 3:2. Slovākiete sita pāri laukumam (breikbumba), izglābās un noformēja 4:4. Zelničkova sagaidīja Semeņistajas neprecīzo sitienu (breikbumba), tomēr mūsējā atbildēja ar trijiem panākumiem - 5:4. Semeņistaja pārsteidza ar neatvairāmu raidījumu (setbumba), nocīnījās aizsardzībā un sagaidīja precīzās sitējas neprecīzu sitienu - 6:4.

→ → → Izšķirošā seta sākumā laukuma saimniece pieļāva dubultkļūdu un iesita tīklā (breikbumba), bet tad Semeņistaja izkombinēja neatvairāmu sitienu - 3:1. Slovākiete bija zaudējusi agrāko asumu un precizitāti, līdz ar to piektajā geimā Latvijas tenisiste uzvarēja visās epizodēs - 4:1. Zelničkova pieprasīja medicīnisko pārtraukumu un pēc tam centās uzvarēt serves geimā. Semeņistaja ar tīkla palīdzību nopelnīja breika iespēju un izcīnīja vēl divas breikbumbas, bet slovākiete galu galā netrāpīja laukumā - 5:1. Zelničkova uzvarēja nākamajos četros nogriežņos (5:5). Ieradās fotogrāfs un pilnībā pievērsās laukuma saimniecei. Slovākiete izcīnīja breikbumbu, ko izmantoja ar tīkla palīdzību - 5:6. Zelničkova guva nākamos divus punktus, Semeņistaja atbildēja ar diviem un iesita tīklā (mačbumba), bet tad netrāpīja laukumā - 5:7.

Semeņistaja joprojām nekad nav pārvarējusi vismaz W60 līmeņa pirmo kārtu (iepriekš bija piedalījusies vienā W60, vienā W80 un vienā W100).

ITF tūrē 20 gadīgā Semeņistaja nekad nav uzvarējusi iekštelpās (bilance 0-5).

Kā jau ziņots, februārī Latvijas otrā rakete triumfēja Mehiko W40 turnīrā un spēlēja Santodomingo W20 finālā.

Izmantotie resursi:
itftennis.com


, 2023-03-08 16:10, pirms gada
Semeņistaja šo maču zaudēja dēļ tiesnešu stulbuma, negodīgajām līniju nosaukšanām un blēdīšanās par labu vietējajai. Šis debīlais un feikais tiesnesis tiesāja šo maču par labu vietējajai. Viņš deva priekšroku Slovākietei, jo viņa šinī turnīrā ir vietējā. Atlaist vajag šito debīlo tiesnesi, lai zina ka blēdīšanās un negodīga tiesašāna nav aicināta.
, 2023-03-08 17:11, pirms gada
Naruto94 rakstīja: Semeņistaja šo maču zaudēja dēļ tiesnešu stulbuma, negodīgajām līniju nosaukšanām un blēdīšanās par labu vietējajai. Šis debīlais un feikais tiesnesis tiesāja šo maču par labu vietējajai. Viņš deva priekšroku Slovākietei, jo viņa šinī turnīrā ir vietējā. Atlaist vajag šito debīlo tiesnesi, lai zina ka blēdīšanās un negodīga tiesašāna nav aicināta.
Nelej čugunu, spēli tiesāja tiesnese.
, 2023-03-08 18:27, pirms gada
Marisan rakstīja: Nelej čugunu, spēli tiesāja tiesnese.
Un dēļ šīs tiesneses stulbuma un nekompetences Semeņistaja šo maču arī zaudēja.
, 2023-03-08 19:10, pirms gada
Radka Zeļņičkova arī ir blēde. Paņēma medicīnisko pārtraukumu tieši tajā brīdī kad mūsējā jau bija iejutusies un dominēja un bija savā ritmā. Tas Žeļņičkovas medicīniskais pārtraukums bija pilnīgs farss un feiks lai tikai mūsējo sportisti izsistu no ritma ārā. Radka Žeļņičkova nav pelnījusi šo uzvaru jo viņa uzvarēja dēļ negodīgi paņemtā medicīniskā pārtraukuma. Es ceru ka Jūlija Grābere šo medicīnisko pārtraukumu blēdi pilnībā saraus lupatās.
, 2023-03-08 23:32, pirms gada
Naruto94 rakstīja: Radka Zeļņičkova arī ir blēde. Paņēma medicīnisko pārtraukumu tieši tajā brīdī kad mūsējā jau bija iejutusies un dominēja un bija savā ritmā. Tas Žeļņičkovas medicīniskais pārtraukums bija pilnīgs farss un feiks lai tikai mūsējo sportisti izsistu no ritma ārā. Radka Žeļņičkova nav pelnījusi šo uzvaru jo viņa uzvarēja dēļ negodīgi paņemtā medicīniskā pārtraukuma. Es ceru ka Jūlija Grābere šo medicīnisko pārtraukumu blēdi pilnībā saraus lupatās.
tikai tāds pilnīgs loxs var šādus tekstus bez apstājas tiražēt... Tev nav apnicis pie tenisa rakstiem vienu un to pašu beztēmā vāvuļot???
, 2023-03-08 23:46, pirms gada
"Slovākijas hallē sācies Trnavas W60 ITF turnīrs uz cietā seguma."

Kas tas ir Slovākijas halle ?

Slovākijas pilsētā Trnavā sācies W60 ITF turnīrs telpās uz cietā seguma.
Vai tad bija grūti? Nav jau salikts pakārtots teikums vai raķešu zinātne. Kad SC būs normāli žurnālisti?
, 2023-03-09 06:38, pirms gada
Abrags rakstīja: tikai tāds pilnīgs loxs var šādus tekstus bez apstājas tiražēt... Tev nav apnicis pie tenisa rakstiem vienu un to pašu beztēmā vāvuļot???
Padomā loģiski, idiot. Pirms Žeļņičkova paņēma medicīnisko pārtraukumu Semeņistaja dominēja trešo setu, pēc tam kad Slovākijas sportistei beidzās medicīniskais pārtraukums, Semeņistaja zaudēja 6 geimos pēc kārtas. Ja padomā loģiski, tad Žeļņičkova paņēma medicīnisko pārtraukumu lai Semeņistaju izsistu no ritma. Nebija Žeļņičkova savainota. Viņa tikai neprata godīgi zaudēt.
, 2023-03-09 13:25, pirms gada
Abrags rakstīja: tikai tāds pilnīgs loxs var šādus tekstus bez apstājas tiražēt... Tev nav apnicis pie tenisa rakstiem vienu un to pašu beztēmā vāvuļot???
Tu pats esi lohs. Tagad šī pati Slovākiete Želņičkova uzvar Grāberi. Tas pierāda to ka man bija taisnība, ka Žeļņičkova nebija savainota un ka viņas medicīniskais pārtraukums bija feiks lai Semeņistaju izsistu no ritma. Žeļņičkova ir blēde.
, 2023-03-09 14:24, pirms gada
Abrags rakstīja: tikai tāds pilnīgs loxs var šādus tekstus bez apstājas tiražēt... Tev nav apnicis pie tenisa rakstiem vienu un to pašu beztēmā vāvuļot???
Žeļņičkova tikko sagrāva Grāberi lupatās divos setos ar 6:4 un 6:0 76 minūtēs. Tas pierāda to, ka man bija pilnīga taisnība un ka Tu esi pilnīgs lohs. Tenisistes kurām vajag medicīnisko pārtraukumu parasti neuzvar pat vienā mačā pret stiprāku pretinieku nemaz nerunājot par diviem. Viņi vai nu izstājas nepabeidzot maču, vai arī zaudē. Radka Žeļņičkova ir blēde. Viņas medicīniskais pārtraukums mačā pret Semeņistaju bija neīsts un tipisks mēģinājums izsist viņu no ritma, kas diemžēl viņai izdevās. Vajag šo Slovāku medicīnisko pārtraukumu blēdi un krāpnieci Radku Žeļņičkovu ne tikai no šī turnīra diskvalificēt, bet arī uz kādu laiku aizliegt viņai vispār piedalīties turnīros. Aizliegt viņai piedalīties turnīros viņai vajadzētu vismaz tik ilgi, kamēr viņa iemācīsies godīgi zaudēt un neņemt neīstus medicīniskos pārtraukumus lai izsistu pretinieces no ritma.
Karloss Alkarass. Foto: BNP Paribas Open

Alkarass ar graujošu uzvaru sāk titula aizstāvēšanu Madridē

Spānijas galvaspilsētā Madridē notiekošā "ATP Masters 1000" otrajā kārtā iepriekšējo divu gadu čempions Karloss Alkarass šodien sagrāva kazahu Aleksandru Ševčenko - 6:2, 6:1.
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA

Ostapenko/Kičenoka atspēlējas otrajā setā un sasniedz Madrides 1/8 finālu

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šodien pirmajā kārtā pārspēja igaunieti Ingridu Nīlu un čehieti Lindu Noskovu - 6:1, 7:5.
Aļona Ostapenko. Foto: Tennis Cahnnel
3

Ostapenko: "Ātrie māla laukumi varbūt ir vairāk piemēroti manai spēlei"

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs, kur Latvijas tenisa līdere ceturtdien iekļuva trešajā kārtā. "Tennis Channel" intervijā Aļona Ostapenko atklāj, ka uzvarēja mazliet vieglāk nekā bija gaidīts.