Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Sevastova saņem īpašo ielūgumu uz gada pēdējo "WTA 125"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Sevastova saņem īpašo ielūgumu uz gada pēdējo "WTA 125"
Anastasija Sevastova. Foto: AFP/Scanpix

Latvijas kādreizējā pirmā rakete Anastasija Sevastova (Latvija) saņēmusi īpašo ielūgumu uz gada pēdējo "WTA 125" jeb sieviešu "čelendžeri", kas 11.-17. decembrī risināsies Francijas pilsētā Limožā.

Kā jau ziņots, kādreizējā pasaules 11. rakete Anastasija Sevastova (33) pēc maternitātes pauzes atgriezās laukumā un maijā izcīnīja divas uzvaras Austrijas Bundeslīgā, savukārt pagājušajā nedēļā atgriezās pasaules tūrē un Andorā aizvadīja trīs spēles, apstājoties ceturtdaļfinālā. 29 nopelnītie punkti ļāva atgriezties pasaules rangā, kur Sevastova šobrīd ieņem 849. vietu.

Limožas turnīra organizatori šodien informē par Sevastovai piešķirto īpašo ielūgumu jeb "Wild Card".

Pēc maternitātes pauzes nav viegli atgriezties lielajā tenisā. Mūsu tenisistei gan nav jāuztraucas par piekļūšanu turnīriem, jo ir iespēja izmantot aizsargāto reitingu (pasaules ranga vietu, kas viņai bija pirms grūtniecības) vai saņemt īpašos ielūgumus.

Limožas "WTA 125" mājas lapā publicētajā 2023. gada turnīra dalībnieču sarakstā figurē arī Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja (WTA 142.), kura šogad sasniedza rekordaugsto 129. pozīciju pasaules rangā, bet patlaban viņai ir piecu zaudējumu sērija.

Anastasija Sevastova ir divkārtējā Latvijas gada sportiste (2018, 2019), savukārt Aļona Ostapenko šādu atzinību izpelnījusies vienu reizi (2017).

Izmantotie resursi:
openblslimoges.fr

     [+] [-]

, 2023-12-06 07:17, pirms 5 mēnešiem
Kas par labu ziņu. Es ceru ka viņai vismaz ceturtdaļfinālu šinī turnīrā izdosies sasniegt.