Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Lejnieks zaudē Batonrūžā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Lejnieks zaudē Batonrūžā
Kārlis Lejnieks
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas tenisists Kārlis Lejnieks nesekmīgi mēģinājis kvalificēties Batonrūžas (ASV) "Challenger" sērijas turnīra pamatsacensībām. Jau pirmajā cīņā Lejnieks divos setos bija ar 5:7, 4:6 bija spiests atzīt Kena Skupski (Lielbritānija) pārākumu.

Kvalifikācijā Lejnieks (496. vieta ATP rangā) bija izlikts ar 8. numuru. Pirmā spēļu kārta mūsu tenisistam bija brīva, bet nākamajā viņa pretinieks bija Lielbritānijas tenisists Kens Skupski (628.).

Spēle izvērtās diezgan līdzvērtīga, tomēr abos setos nedaudz pārāks izrādījās Skupskis, liedzot Lejniekam iespēju turpināt cīņu par iekļūšanu pamatturnīrā.

Batonrūžas turnīrā startēs vēl viens Latvijas tenisists Andis Juška (299.), kurš cīņu uzsāks jau no pamatsacensībām. Viņam 1. kārtā pretiniekos pasaules ranga 111. numurs un ar 2. numuru izliktais amerikānis Vinsents Spadea.

Izmantotie resursi:
www.atpworldtour.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja