Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Žguns uzvar arī 2. kārtā

Žguns uzvar arī 2. kārtā
Adrians Žguns

Latvijas tenisists Adrians Žguns guvis otro panākumu ASV pilsētas Verobīčas "Future" tenisa turnīrā. Otrās kārtas spēlē viņš ar 7:6(7), 6:0 pieveica mājinieku Gregoriju Oeletu, bet nākamo spēli cīnīsies pret citu ASV pārstāvi Denisu Zivkoviču.

Šonedēļ Adrians Žguns atkal startē starptautiskos tenisa turnīros, cenšoties papildināt savu reitinga punktu klāstu. Floridā Vedrobīčas pilsētā šonedēļ risinās "Future" sērijas turnīrs ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru un Adrians sacensības vienspēļu turnīrā uzsāka no pamatturnīra.

Jau ziņojām, ka pirmajā kārtā Adrianam ar 7:5, 5:7, 6:2 izdevās pārspēt rangā augstāk esošo itālieti Stefano Iani, bet šodien viņa pretinieks bija vēl viens rangā augstāk esošs tenisists, mājinieks Gregorijs Oelets (rangā viņam 623. vieta, bet Žgunam 683.). Pirmajā setā abi tenisisti cīnījās ļoti sīvi un Žguns bija pārāks tikai taibreikā, bet otrajā setā Adrians pretinieku atstāja uz nulles un sasniedza ceturtdaļfinālu – 7:6(7), 6:0.

Par vietu pusfinālā Adrianam būs jācīnās ar citu ASV pārstāvi Denisu Zivkoviču. Lai arī 21 gadu vecais sportists ATP rangā pašlaik ir tikai 1101. vietā, tomēr 2. kārtā viņš pārspēja turnīra galveno favorītu, kas nozīmē, ka Adrianu viegla cīņa negaida. Par divu kārtu pārvarēšanu Žguns savu ATP ranga kontu papildinājis ar diviem reitinga punktiem.

Izmantotie resursi:
usta.com


Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA
3

Ostapenko/Kičenoka piekāpjas Madrides 1/4 fināla izšķirošajā taibreikā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šodien 1/4 finālā zaudēja ar pirmo numuru izliktajam Beļģijas-Taivānas duetam Elīzai Mertensai/Suvei Sei - 7:6(0), 2:6, 7-10.
Iga Švjonteka. Foto: Jimmie48 / WTA
2

Madrides 1/4 finālu sasniedz arī Švjonteka un Ribakina, Gofa apstājas

Spānijas galvaspilsētā Madridē risinās "WTA 1000" māla turnīrs, kur šovakar noslēdzas 1/8 fināli. Tālāk tika arī poliete Iga Švjonteka un kazahiete Jeļena Ribakina.
Rafaels Nadals. Foto: AP/Scanpix
1

Nadals sāk graujoši, bet turpinājumā pie uzvaras tiek grūtā trīs setu cīņā

Spānijas galvaspilsētā Madridē notiekošā ATP1000 līmeņa turnīra astotdaļfinālu sasniedzis titulētais Rafaels Nadals, kurš grūtā cīņā apspēlēja Pedro Kačīnu. Otro kārtu pārvarēja arī Daniils Medvedevs un Kaspers Rūds.