Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

Sākusies reģistrācija "Superkausa" 2010. gada sezonai

Jānis Pārums

Sākusies reģistrācija "Superkausa" 2010. gada sezonai
Foto: RR Unlimited Fotoserviss

Uzsākta 2010 . gada sezonas komandu reģistrācija "Superkausā", kas laika gaitā kļuvis par nozīmīgu notikumu Latvijas motokrosā.

"Superkauss" sacensībās cīņas komandu starpā bija sīvas un bieži punktu skaits starp komandām bija niecīgs. Ne mazāk par sportistiem trasē, trases malā bija jāsvīst komandu menedžeriem komplektējos sastāvus un izstrādājot taktiku kārtējām sacensībām. 2009. gada sezonā piedalījās 20 komandas, apvienojot vairāk kā 200 braucējus 7 dažādās klasēs.

Patlaban notiek darbs pie 2010.gada seriāla veidošanas. Organizatori aicina komandu vadītājus reģistrēt savas komandas, lai mēs laicīgi varētu sagatavoties jaunajai sezonai. Novembra sākumā visas komandas, kuras būs reģistrējušās un apmaksājušas reģistrāciju tiks aicinātas uz kopēju sanākšanu, lai saliktu visus punktus uz "i" sakarā ar nākamā gada Superkausa noteikumiem un kalendāru.

Komandas reģistrācijas maksa ir Ls 50 visai sezonai. Atgādinām, ka reģistrēt komandu var ne tikai juridiskas personas, bet jebkura fiziska persona, kura jūt sevī aicinājumu apvienot sportistus un nodrošināt viņiem nepieciešamo servisu augstu rezultātu sasniegšanai trasē un, protams, lielu mīlestību uz motokrosu.

Informāciju sagatavoja:
Agnis Skrebs, "Superkauss" preses sekretārs