Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

Cik populārs ir motokross?

Superkauss
Superkauss

Cik populārs ir motokross?
Superkauss motokrosā - Aizpute; Fotoreportāža no Superkausa izcīņas motokrosā otrā posma Aizputē.
Foto: RR Unlimited Fotoserviss
www.rrunlimited.lv

Dzīvojot savā pasaulē, mums liekas, ka motokross ir ļoti populārs sporta veids, bet izradās, ka pat Latvijas motokrosa mekā Kurzemē cilvēki īsti nav informēti par šo lielisko sporta veidu un mums visiem vēl ir jāiegulda daudz kopējas pūles, lai atjaunoto veco motokrosa slavu.

Man izdevās aprunāties ar laikraksta „ Kurzemes Vārds „ žurnālisti Danu Franci un uzzināt interesantus viedokļus par motokrosu, kā arī izrādījās, ka viņa ir MX Pro klases braucēja Kaspara Krauļa visuzticamākā līdzjutēja.

Tavuprāt, cik Kurzemē populārs ir motokross?
Populārs vairāk vai mazāk tikai starp braucējiem un viņu atbalstītājiem. Es pirms iepazinos ar Kasparu vispār nezināju, ka tāds Latvijā eksistē. Zināju, ka ir tāds Lauris Freibergs, bet domāju, ka viņš jau ir beidzis piedalīties sacensībās.

Kādi sporta veidi ir populāri pusē?
Hokejs, futbols un basketbols.

Ko Tev izsaka vārds "Superkauss"
Foršs un aizraujošs pasākums sportistiem un skatītājiem, ballīte visas vasaras garumā.

Tagad, kad esi jau vairāk padzīvojusi motokrosa virtuvē, kāds tev ir priekšstats par vīriem, kuri piedalās šajās sacensībās?
Labs jautājums, jautri un drosmīgi čaļi.

Cik ilgi Tu pazīsti Kasparu Krauli?
Iepazinos ar Kasparu 2008.gada martā.

Kādas rakstura īpašības Tu visvairāk cieni Kasparā?
Mērķtiecīgs, neatlaidīgs, zin, ko vēlas. Draudzīgs, drosmīgs, uzticams, patīk runāt visādas jautras lietas.

Vai Tev kādreiz nav dusmas uz motokrosu?
Negribas, to atzīt, jo es cienu to, ko dara Kaspars un man ļoti patīk šis sporta veids, bet jā, ir arī dusmas dažreiz.

Tavuprāt viņš kā sportists progresē?
Pagājušo gadu sanāca redzēt maz sacensību, jo Kaspars startēja tikai kādās trijās vai četrās. Taču, zinot to, ka Kaspars tajā laikā netrenējās, viņš brauca ļoti labi, un uz kopējā fona izskatījās arī labi. Redzot trenējamies viņu Amerikā, varēja just, ja Kapars turpinās cītīgi strādāt, tad viņš varētu braukt daudz ātrāk nekā iepriekš.

Vai ir kāds sporta veids ar ko pati nodarbojies?
Eju uz sporta zāli. Apmeklēju fitnesu, jogu, aerobiku un dažreiz uzkāpju arī uz kādu velotrenažiera.

Kā Tev patīk izklaidēties?
Patīk retu reizi ar draudzenēm aiziet uz klubu. Labprātāk gan eju uz dažādām mājas ballītēm.

Kāds ir žurnālista darbs? Kas Tevi tā aizrauj?
Žurnālista darbs prasa stiprus nervus un "biezu ādu". Nav viegls darbs. Taču ir iespējams iepazīties ar daudz un dažādiem interesantiem cilvēkiem, piedzīvot amizantas situācijas un gūt vienreizēju pieredzi. Tas, manuprāt, ir labs pamats turpmākai karjerai.

Vai ir kādas ieceres dzīvē, ko gribētos nākotnē darīt?
Vairāk vai mazāk ir. Pašlaik esmu sev piemērotākās profesijas meklējumos.

Vai Tu esi aktīva motokrosa sacensību skatītāja, kas aktīvi atbalsta trases malā, vai vairāk patīk vērot šīs sacensības no malas?
Es esmu vērotāja no malas. Neesmu starp tiem, kas sparīgi žestikulē, plivina plakātus vai bļauj. Es vienkārši skatos un vērtēju.

Kādēļ Tu ieteiktu apmeklēt „Battery Superkauss” sacensības?
Tās ir ļoti azartiskas, aizraujošas sacensības. „Battery Superkauss” garantē jautras, interesantas brīvdienas. Svaigs gaiss, ātri braucēji un moči! Tur ir ko redzēt! Sacensības, kas garantē asas izjūtas vienmēr.

Tagad „Superkausam” ir jauns ģenerālsponsors "Battery", un šosezon šīs sacensības sauksies „Battery Superkauss”. Vai Tev ir viedoklis par šo enerģijas dzērienu?
Normāls dzēriens , it sevišķi jaunais ar apelsīna sulu.

  -2 [+] [-]

, 2010-02-08 20:12, pirms 15 gadiem
ha, ha, bet neviens sporta veids nevar savākt 30 tūkst. skatītāju uz vienu sporta pasākumu Latvijā (P.Č MX1 posms Ķegumā.)

P.S un arī uz LV PČ posmiem blakusvāģu klasēs tauta ir apmēram pie 20 štukām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-08 21:51, pirms 15 gadiem
pampars3i lxxs uz iet motokrosu arii fani kas nelieto kas atbalsta motokrosu kas iet peec tam fanu zonaa un atbalsta rupeiku kad vinsjam radiators parkarsis kaa kjegumaa , es tur biju un jutu līdz rupeikam biju pie vinja businja zeel bija ka peec pirmaa brauciena izstaajaas ka vinjam aiz beedaam negribeejaas pat otro braucienu veikt un vins saneemaas un kaa veel veica taapeec pampars3 pievaldi muti ja nezini ne ko par motokrosu man pat mashiinai logaaa ir rupeika krekls un es lepojos ar to ka Lauris freibergs bija mn blakus kad skatijos keguma GP un skatiishos shogad mees miilam moto krosu

     [+] [-]

, 2010-02-08 21:52, pirms 15 gadiem
latvieshi vie dzimis vienmeer sho sportu miileesne velti sheit ir dzimis skijorings

     [+] [-]

, 2010-02-08 21:52, pirms 15 gadiem
Un rupeiks tur rulee

     [+] [-]

, 2010-02-08 22:00, pirms 15 gadiem
un Rupeiks un Stupelis shogad ir vieni no favoriitiem, es kopsh anglijas kausa posma cereeju kas startees kopaa un piepildijaas taa ka buus veel kaads pasaules cempions motookrosaa blakusvagiem neaimirsiisim arii karro kas dodas pa kaapneem aukshaa un nebuusim ignie latvieshi un noveeleesim vinjiem veiksmi

     [+] [-]

, 2010-02-08 23:08, pirms 15 gadiem
Garais 999 un motokrosa fani, negribu jūs satraukt, bet rallijs Latvijā var savākt gan 30 000+, gan arī vairāk. Jums vēl drusku jāstrādā, lai pat tāds pasākums, MX1 varētu savākt 30 000. Un vēl - par 500 000+ LVL (tas ir tik cik motokross ir saņēmis no valsts pēdējos gados) varētu uzturēt n-tās sporta skolas, kuras būtu daudz noderīgākas par šo šovu. MX1 un citi ir bizness - valstij nav jāatbalsta bizness šādā formā - to sauc par konkurences kropļošanu!!!

     [+] [-]

, 2010-02-08 23:24, pirms 15 gadiem
muusos maajo motokross, tas nekur nezudiis.

p.s. gaidam Leebu vai Solbergu LV!!! Pagaidaam iztiekam ar kolhoznieku

     [+] [-]

, 2010-02-09 01:00, pirms 15 gadiem
draudinsh rakstīja: pampars3i lxxs uz iet motokrosu arii fani kas nelieto kas atbalsta motokrosu kas iet peec tam fanu zonaa un atbalsta rupeiku kad vinsjam radiators parkarsis kaa kjegumaa , es tur biju un jutu līdz rupeikam biju pie vinja businja zeel bija ka peec pirmaa brauciena izstaajaas ka vinjam aiz beedaam negribeejaas pat otro braucienu veikt un vins saneemaas un kaa veel veica taapeec pampars3 pievaldi muti ja nezini ne ko par motokrosu man pat mashiinai logaaa ir rupeika krekls un es lepojos ar to ka Lauris freibergs bija mn blakus kad skatijos keguma GP un skatiishos shogad mees miilam moto krosu
beidz muldēt,pats tu lxxs. es,piemēram, eju uz motokrosu lietot narkotikas un izkauties, nemēģini iestāstīt,ka citiem tā nav