Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:361, Did:0, useCase: 3

Video: Skrien Latvija, Velomaratoni.lv un Sportlat Balva 2011. gada sezonas noslēgums 26.11.2011

Gandarījums par aizvadītās sezonas paveikto; Lepnums par iegūto apbalvojumu; Prieks par kolēģu sasniegumiem; Pozitīvs noskaņojums vakara noslēgumā grupas Iedomu Spārni pavadībā, - tādas un daudz citas emocijas virmoja SKRIEN LATVIJA, VELOMARATONI.LV un SPORTLAT BALVA 2011. gada sezonas noslēguma pasākumā, kas norisinājās 26. novembrī, Ropažu novada pašvaldības Kultūras un Izglītības centra telpās.Noslēguma pasākumā tika godināti labākie SKRIEN LATVIJA, VELOMARATONI.LV un SPORTLAT BALVA 2011 seriālu kopvērtējuma un vecuma grupu laureāti gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē.
Skriešanas seriāla SKRIEN LATVIJA 2011 ietilpa 6 posmi - pazīstamākie, apmeklētākie un skaistākie Latvijas pusmaratoni un tautas skrējieni – Rīgas Pusmaratons, Ventspils Piedzīvojumu parka Pusmaratons, Liepājas Pusmaratons, Kuldīgas Pusmaratons, Sportlat Valmieras maratons un Siguldas Pusmaratons (www.skrienlatvija.lv).VELOMARATONI.LV 2011 seriālā visa gada garumā bija pieci tautas velobrauciena posmi, aptverot visu Latviju, tās notika Rīgā, Vecpiebalgā, Vecatē, Ogrē un Ventspilī (www.velomaratoni.lv). 2012. gadā MTB riteņbraukšanas sacensības norisināsies tikai SPORTLAT BALVA 2012 ietvaros.SPORTLAT BALVA ir lielākais multisporta sacensību seriāls Latvijā, kas šogad notika jau sesto sezonu, kurā visa gada garumā bija apvienotas 17 sacensības tādos sporta veidos kā distanču slēpošana, skriešana, riteņbraukšanas, triatlons un duatlons (www.sportlat.lv).
Vērtējums: